"Przesiadka" na system liniowy
Pytaliśmy o CTA208 oraz jbl VRX932 i ......cisza. Czyli co, jak nie kupię i nie spróbuję to nie będziemy wiedzieć.
Re: "Przesiadka" na system liniowy
...Witam, a ja uzbierałem już kaskę na Hanibala i na RCFy ale i tak ich nie kupię tylko popracuję jeszcze rok i w przyszłym sezonie kupię L'Acoustics system KIVA / KILO !!! Kto słyszał ten wie dlaczego warto czekać i odkładać, d&b w porównaniu bezpośrednim wypadają blado, JBLki brzmią jak Altusy a cała reszta do pieca więc po co się mścić na konkurencji i wyskakiwać z czymś tylko dla marketingu ? Wolę poczekać i wyskoczyć z brzmieniem na które i tak znajdę odbiorców.
Pozdrawiam i proponuję umówić się choćby z przedstawicielem MBSu aby posłuchać systemu L;Acoustics.
...
KolegoOne Sign
Twoja wypowiedź pachnie tak radosną kryptoreklamą, że aż strach
)))) Dla przykładu ciekawi mnie, kiedy bezpośrednio porównywałeś Kivę z d&b ?
Kolego odpuść sobie, bo takie stwierdzenia Cię ośmieszają.
ŻADEN szanujący się specjalista od systemów nagłośnieniowych nie użyłby takiego stwierdzenia.
Pozdrawiam,
Antheck
[addsig]
Pozdrawiam i proponuję umówić się choćby z przedstawicielem MBSu aby posłuchać systemu L;Acoustics.
...
KolegoOne Sign
Twoja wypowiedź pachnie tak radosną kryptoreklamą, że aż strach

Kolego odpuść sobie, bo takie stwierdzenia Cię ośmieszają.
ŻADEN szanujący się specjalista od systemów nagłośnieniowych nie użyłby takiego stwierdzenia.
Pozdrawiam,
Antheck
[addsig]
Stevie Wonder: "You're the best stage crew I've ever seen..."
Re: "Przesiadka" na system liniowy
A ja jestem bardzo zadowolony z KIVY - sprawdza się w różnych miejscach, jak na przykład Aula Politechniki Warszawskiej i koncert kapeli r'n'r.
Jak ktoś powiedział - mikro zestaw do hali - chyba kiepsko przetłumaczył pdf'a ;)
Jak ktoś powiedział - mikro zestaw do hali - chyba kiepsko przetłumaczył pdf'a ;)
Tanie mięso psy jedzą.