"Przesiadka" na system liniowy

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
elejan
Re: "Przesiadka" na system liniowy

Post autor: elejan » sobota 19 kwie 2008, 11:21

Pytaliśmy o CTA208 oraz jbl VRX932 i ......cisza. Czyli co, jak nie kupię i nie spróbuję to nie będziemy wiedzieć.

Antheck

Post autor: Antheck » sobota 19 kwie 2008, 18:54

...Witam, a ja uzbierałem już kaskę na Hanibala i na RCFy ale i tak ich nie kupię tylko popracuję jeszcze rok i w przyszłym sezonie kupię L'Acoustics system KIVA / KILO !!! Kto słyszał ten wie dlaczego warto czekać i odkładać, d&b w porównaniu bezpośrednim wypadają blado, JBLki brzmią jak Altusy a cała reszta do pieca więc po co się mścić na konkurencji i wyskakiwać z czymś tylko dla marketingu ? Wolę poczekać i wyskoczyć z brzmieniem na które i tak znajdę odbiorców.
Pozdrawiam i proponuję umówić się choćby z przedstawicielem MBSu aby posłuchać systemu L;Acoustics.
...
KolegoOne Sign
Twoja wypowiedź pachnie tak radosną kryptoreklamą, że aż strach )))) Dla przykładu ciekawi mnie, kiedy bezpośrednio porównywałeś Kivę z d&b ?

Kolego odpuść sobie, bo takie stwierdzenia Cię ośmieszają.
ŻADEN szanujący się specjalista od systemów nagłośnieniowych nie użyłby takiego stwierdzenia.

Pozdrawiam,
Antheck
[addsig]
Stevie Wonder: "You're the best stage crew I've ever seen..."

filioman

Post autor: filioman » środa 29 paź 2008, 01:40

A ja jestem bardzo zadowolony z KIVY - sprawdza się w różnych miejscach, jak na przykład Aula Politechniki Warszawskiej i koncert kapeli r'n'r.

Jak ktoś powiedział - mikro zestaw do hali - chyba kiepsko przetłumaczył pdf'a ;)
Tanie mięso psy jedzą.

ODPOWIEDZ