O to że mniejszego kopa będziemy mięli to nie obawiam się, gramy pierwsi, więc znacznie trudniej będzie to zauważyć.
Z 20Hz rzeczywiście przesadziłem, i to mocno :D
Przed Offem postaram się pójść do zaprzyjaźnionego klubu i tam na sprzęcie z subami (kiepskim, ale zawsze) posłucham jak to brzmi od widowni.
Przystosowanie utworów do gry na dużej scenie
www.myspace.com/pchelki
Re: Przystosowanie utworów do gry na dużej scenie
...O to że mniejszego kopa będziemy mięli to nie obawiam się, gramy pierwsi, więc znacznie trudniej będzie to zauważyć.
Przed Offem postaram się pójść do zaprzyjaźnionego klubu i tam na sprzęcie z subami (kiepskim, ale zawsze) posłucham jak to brzmi od widowni....
Witaj!
Zobaczymy się pewnie - ja też tam gram - w sobote o 16:00
Do zobaczenia. Pod względem dźwiękowym nie musisz sie obawiać, tam będą naprawdę kompetentni ludzie
Pozdr
Lukasz
Przed Offem postaram się pójść do zaprzyjaźnionego klubu i tam na sprzęcie z subami (kiepskim, ale zawsze) posłucham jak to brzmi od widowni....
Witaj!
Zobaczymy się pewnie - ja też tam gram - w sobote o 16:00
Do zobaczenia. Pod względem dźwiękowym nie musisz sie obawiać, tam będą naprawdę kompetentni ludzie

Pozdr
Lukasz
Buduję studio home recording
- AlfonsoRodeo
Panowie! O ile mi wiadomo, off robi ekipa Prosoundu, więc nie są to raczej ludzie z łapanki! Wystarczy, że pójdziesz porzed koncertem do realizatora i powiesz mu, jakiego brzmienia oczekujesz. I to powinno wystarczyć.
...Panowie! O ile mi wiadomo, off robi ekipa Prosoundu, więc nie są to raczej ludzie z łapanki! Wystarczy, że pójdziesz porzed koncertem do realizatora i powiesz mu, jakiego brzmienia oczekujesz. I to powinno wystarczyć. ...
Skoro Pro Sound robi Off Festiwal, to dźwięku w subbasach mało nie będzie. That's for sure. Oni lubią dopalać niskie częstotliwości. Ale rozmowa z realizatorem może pomóc.
Skoro Pro Sound robi Off Festiwal, to dźwięku w subbasach mało nie będzie. That's for sure. Oni lubią dopalać niskie częstotliwości. Ale rozmowa z realizatorem może pomóc.
...20Hz to czestotliwosc praktycznie nieslyszalna i niemozliwa do odtworzenia przez wiele glosnikow
jest tez zazwyczaj malo obecna we wspolczesnej muzyce
muzyka zazwyczaj zaczyna sie gdzies oktawe wyzej
...
Oczywiscie ...
20 Hz nie jest praktycznie słyszalne czy tez mozliwe do odtworzenia
jesl juz szukaj powyzej 50 HZ ..
jest tez zazwyczaj malo obecna we wspolczesnej muzyce
muzyka zazwyczaj zaczyna sie gdzies oktawe wyzej
...
Oczywiscie ...
20 Hz nie jest praktycznie słyszalne czy tez mozliwe do odtworzenia
jesl juz szukaj powyzej 50 HZ ..