Korg 01W/FD

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
mr-hammond
Re: Korg 01W/FD

Post autor: mr-hammond » niedziela 28 paź 2007, 23:15

No akurat kolega nie wiedzial o tym i mial prawo :) (walczylem z nim na priv)
spowodowana niewiedza to poprostu odejscie od dyskietek, wszedzie usb pendrivy i inne karty wiec ludzie zapominają, ze mozna w ten sposob " oszukac".

Awatar użytkownika
Artysta

Post autor: Artysta » poniedziałek 29 paź 2007, 11:55

Może to jest rozwiązanie na wszystkie problemy użytkowników Korg'a? Mnie prawie zawsze pomaga... Pozdr.

Korg Forum On Line
Gdyby muzyka nie istniała to bym ją sobie wymyślił...

Pszczoła

Post autor: Pszczoła » poniedziałek 29 paź 2007, 18:08

Witam.
Wszyscy starzy Korgowcy wiedzą o tej dziurce w dyskietce ,ale kumpel mi wymienił w X3 na stację 2 HD,ktoś na forum wymieniał w 01W/FD na większą .
Pozdro.
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » poniedziałek 29 paź 2007, 20:36

...kumpel mi wymienił w X3 na stację 2 HD,ktoś na forum wymieniał w 01W/FD na większą...

No pewnie, że można wymienić na większą (czyt. "gęstą"). Cały problem jednak w tym, czy system instrumentu dojrzy, iż jest większa i co z tym fantem zrobi .
W materiałach do których podesłałem linka jest prawie wszystko na ten temat.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
freestyl

Post autor: freestyl » poniedziałek 29 paź 2007, 20:45

Tak zgadza się. To mój pierwszy Korg - stąd to zamieszanie. Ale dzięki poszukiwaniom rozwiazania natrafiłem na kilka ciekawych lekcji

Podziękowania i Pozdrowienia dla Mr Hammonda.

Pszczoła

Post autor: Pszczoła » wtorek 30 paź 2007, 10:58

......kumpel mi wymienił w X3 na stację 2 HD,ktoś na forum wymieniał w 01W/FD na większą...

No pewnie, że można wymienić na większą (czyt. "gęstą"). Cały problem jednak w tym, czy system instrumentu dojrzy, iż jest większa i co z tym fantem zrobi .
W materiałach do których podesłałem linka jest prawie wszystko na ten temat.
...
Stara mi się zepsuła nie mogłem dostać orginalnej ,fakt że instrument sformatuje dyskietkę po swojemu ,ale zaklejanie dziurki to nie duży problem ale upierdliwy teraz go nie mam.
Pozdro.
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady

ODPOWIEDZ