Ogladam sobie wlasnie "Szanse na sukces" i nie da sie nie zauwazyc monitorow wykonanych z przezroczystej pleksi...Zapewne ze wzgledow estetcznych.Wiele razy mozna zauwazyc kolumny obciagniete szmata bo widocznie komus szpecily dekoracje...Czy to nie przesada przy znalezieniu komromisu pomiedzy jakoscia dzwieku na scenie a wygladem sceny?Ktos sie spotkal z tego typu obudowa?
hee gitarzysta bardziej z tylu mial juz normalny monitorek, widocznie nie pozwolil sobie postawic "przezroczytej skrzyneczki" :)
BTW zwylky np Turbosound z ladnie zamaskowanymi kabelkami wygldalby duzo bardziej uroczo ;) no ale pewnie to moje zboczenie (podejzewam ze innych tez).Nie jestem dekoratorem ;)
Pozdrawiam
Monitory z pleksi...
UWAGA TEN POST ZOSTAL NAPISANY PO CONAJMNIEJ 2 PIWACH :) !!!
- AlfonsoRodeo
Re: Monitory z pleksi...
...Ogladam sobie wlasnie "Szanse na sukces" i nie da sie nie zauwazyc monitorow wykonanych z przezroczystej pleksi...Zapewne ze wzgledow estetcznych.Wiele razy mozna zauwazyc kolumny obciagniete szmata bo widocznie komus szpecily dekoracje...Czy to nie przesada przy znalezieniu komromisu pomiedzy jakoscia dzwieku na scenie a wygladem sceny?Ktos sie spotkal z tego typu obudowa?
hee gitarzysta bardziej z tylu mial juz normalny monitorek, widocznie nie pozwolil sobie postawic "przezroczytej skrzyneczki" :)
BTW zwylky np Turbosound z ladnie zamaskowanymi kabelkami wygldalby duzo bardziej uroczo ;) no ale pewnie to moje zboczenie (podejzewam ze innych tez).Nie jestem dekoratorem ;)
Pozdrawiam...
A moze oni nie lubia TFM, ktore nie sa wcale takie reweacyjne?
Przezroczyste ze wzgledu na kamere, ktora musi ujac jak najwiecej obrazu, ktory ninie powinien byc niczym zasloniety.
Przezroczyste ze wzgledu na kamere, ktora nie lubi mega duzych roznic miedzy najjasniejszym a najciemniejszym punktem (wystroj studia to bardzo lekkie kolory, duza jasnosc i duzo swiatla)
Przezroczyste ze wzgledu na estetyke.
Pozdrawiam...
A moze oni nie lubia TFM, ktore nie sa wcale takie reweacyjne?
Przezroczyste ze wzgledu na kamere, ktora musi ujac jak najwiecej obrazu, ktory ninie powinien byc niczym zasloniety.
Przezroczyste ze wzgledu na kamere, ktora nie lubi mega duzych roznic miedzy najjasniejszym a najciemniejszym punktem (wystroj studia to bardzo lekkie kolory, duza jasnosc i duzo swiatla)
Przezroczyste ze wzgledu na estetyke.