Witam mam pytanie , który z powermixerów:
LDM SMX-6D/200
czy
BEHRINGER PMH 1000
będzie lepszy do uzytku w szkole, do nagłośnienia akademii, konkursów i dyskotek szkolnych. Bardzo prosze o radę ponieważ czas mnie nagli i w tym tygodniu musze podjąć decyzję.
Dziekuje.
[addsig]
LDM SMX-6D/200 czy BEHRINGER PMH 1000
Re: LDM SMX-6D/200 czy BEHRINGER PMH 1000
Ja bym zdecydowanie zdecydował sie na behringera. Po pierwsze tanszy a po drugie bardziej funkcjonalny a po trzecie... tanszy
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
...Jasne że B. Tu wogóle ne ma co porównywać
...
Witam dziękuje za odpowiedzi.
Pytałem dlatego ponieważ sprzedawcy, u których pytałem o powermikser zdecydowanie go odradzali cytuję "z jakiej jakości podzespołów ten mikser jest zrobiony skoro oferuje tak wiele za tak niewielką cenę". Wielu też skarżyło się, że duzo reklamacji głównie na potencjometry, a podobno z serwisem kłopoty.
Prosze o dodatkowe info, bo czas mnie nagli i najpóźniej w poniedziałek musze dokonać zakupu.
Dzięki

...
Witam dziękuje za odpowiedzi.
Pytałem dlatego ponieważ sprzedawcy, u których pytałem o powermikser zdecydowanie go odradzali cytuję "z jakiej jakości podzespołów ten mikser jest zrobiony skoro oferuje tak wiele za tak niewielką cenę". Wielu też skarżyło się, że duzo reklamacji głównie na potencjometry, a podobno z serwisem kłopoty.
Prosze o dodatkowe info, bo czas mnie nagli i najpóźniej w poniedziałek musze dokonać zakupu.
Dzięki
...Słuchaj, o potencjometrach i wogóle o tych mikserach już tutuaj pisaliśmy. Szukaj w archiwum.
O Behringerze, zwłasza wśród sprzedawców małosklepikowych krąży wiele mitów.
...
Witam ponownie
Poczytałem trochę w archiwum i doszedłem do wniosku że ten Behringer nie jest chyba taki najgorszy - tak przynajmniej piszą użytkownicy.
Rozumiem zatem że skoro w zaproponowanej mi ofercie Behringer jest tańszy od LDMa to mam decydować się na Behringera?
Jeśli sie mylę proszę o info.
Dzięki.
O Behringerze, zwłasza wśród sprzedawców małosklepikowych krąży wiele mitów.
...
Witam ponownie
Poczytałem trochę w archiwum i doszedłem do wniosku że ten Behringer nie jest chyba taki najgorszy - tak przynajmniej piszą użytkownicy.
Rozumiem zatem że skoro w zaproponowanej mi ofercie Behringer jest tańszy od LDMa to mam decydować się na Behringera?
Jeśli sie mylę proszę o info.
Dzięki.
Bierz behringera, to dobra firma. Różne głupoty ludzie jeszcze gadają na temat tej firmy. Dużo mam tego sprzetu i od dawna i jeszcze nic mi nie zdechło.
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...