Behringer Tweakalizer DFX-69

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
DJPIT
Behringer Tweakalizer DFX-69

Post autor: DJPIT » wtorek 06 wrz 2005, 14:31

Witam

Jestem tutaj nowy

Mam pytanie na temat efektora Behringer Tweakalizer DFX-69

Czy miał ktoś z nim już styczność ,albo czy go ktos testował

Potrzebny mi jest efektor max do 500zł a chociaż firma nie jest za najlepsza ale cena tego urzadzenia zacheca

Awatar użytkownika
SLP

Re: Behringer Tweakalizer DFX-69

Post autor: SLP » wtorek 08 lis 2005, 19:47

...Witam

Jestem tutaj nowy

Mam pytanie na temat efektora Behringer Tweakalizer DFX-69

Czy miał ktoś z nim już styczność ,albo czy go ktos testował

Potrzebny mi jest efektor max do 500zł a chociaż firma nie jest za najlepsza ale cena tego urzadzenia zacheca ...

Ostatnio nabyłem ten efektorek i muszę przyznać, że to całkiem przyjemna maszynka.

Wykonanie trochę "zabawkowo-plastikowe" ale do grania z płyt na zywca nadaje się jak najbardziej.

Można powiedzieć, że posiadanie pod ręką możliwości jakie daje na ekranie program Traktor stało się możliwe.......

Sampler się sprawdza, licznik BPM też, filtry takie sobie, ale do grania na żywo są ok, funkcja możliwości skreczowania napewno nie zadowoli rasowego "wojownika" ale dla bajeru może być......

Reasumując: możliwości, prosta obsługa i zwłaszcza cena urządzenia (ok500zl) to mieszanka nie do pobicia - POLECAM (najlepiej 2 sztuki...)
Cały czas zmierzamy ku perfekcji :)

Awatar użytkownika
dejote

Re: Behringer Tweakalizer DFX-69

Post autor: dejote » wtorek 08 lis 2005, 20:24

Hmm...Jeśli jesteś dj-em to tak, możesz kupić ten efektor. Jeżeli jednak chcesz wykorzystywać efektor do innych celów (np. główny wokal na scenie...) to odradzam wszelkie wynalazki Bst, Alessis itp. RTadził bym wyłożyć 2 krotnie taką sumę i kupić nowy multiefekt L:exicona, który brzmi jakby kosztował dużo więcej!
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl

ODPOWIEDZ