Witam serdecznie.
Od około roku na poważnie przy pomocy różnych znajomych robię większe i mniejsze plenerki. Cały czas jednak jestem przed krokiem pt. zakup swojego systemu nagłośnieniowego.Nie mam tu na myśli kilku małych które obecnie posiadam ale mam na myśli świadome obranie lini głośników na których będę mógł swobodnie i bezpiecznie zrobić mały i średni plener. Panowie w co iść w jakim kierunku się rozwijać DYNACORD,JBL SR ... aktywne paczki, pasywne. Są najróżniejsze zjawiska pt. bas w takich a takich paczkach ginie szybciej w innych paca dalej itd. Moja wiedza w przetestowanych systemach jest bardzo znikoma dlatego chciałbym poprosić starszych doświadczonych kolegów o radę. Być może wasze wskazówki uchronią mnie przed wyrzuceniem pieniędzy... Z góry dziękuję za dobre rady i proszę aby ludzie, którzy nie mają praktycznej wiedzy a tylko coś tam, coś tam ale fajnie jest coś dopisać odpuścili sobie wpisywanie tutaj czegokolwiek.
Pozdrawiam.
W którym kierunku iść?
Zajmuję się nagłaśnianiem imprez itp. a generalnie jestem wokalistą i gitarzystą zespołu SNAKE
Re: W którym kierunku iść?
...W którym kierunku iść?...
1. Profesjonalny sprzęt na estradę
2. Sprzęt nagłaśniający dla wokalistki
3. Nagłośnienie do małego klubu
4. ... ... ...
[addsig]
1. Profesjonalny sprzęt na estradę
2. Sprzęt nagłaśniający dla wokalistki
3. Nagłośnienie do małego klubu
4. ... ... ...

[addsig]