Lexicon MPX110

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
dubwiser
Lexicon MPX110

Post autor: dubwiser » środa 27 lip 2005, 11:04

Witam!!!

Chciałbym się dowiedzieć jeśli ktos miał stycznosć z owym produktem jak się pracuje na tym efekcie jesli chodzi o delay. Głownie interesuje mnie sterowanie tym efektem i czy w czasie rzeczywistym mozna np zmieniać tempo pogłosu. Istotną dla mnie rzeczą jest również to czy posiada on funkcję feedback-hold, tzn czy jak się przekręci (o ile mozna) feedback na max, pogłos zostaje w "nieskończoność". z góry dziękuję i pozdrawiam.

Dino

Zbynia

Re: Lexicon MPX110

Post autor: Zbynia » środa 27 lip 2005, 14:58

...Witam!!!

Chciałbym się dowiedzieć jeśli ktos miał stycznosć z owym produktem jak się pracuje na tym efekcie jesli chodzi o delay. Głownie interesuje mnie sterowanie tym efektem i czy w czasie rzeczywistym mozna np zmieniać tempo pogłosu. Istotną dla mnie rzeczą jest również to czy posiada on funkcję feedback-hold, tzn czy jak się przekręci (o ile mozna) feedback na max, pogłos zostaje w "nieskończoność". z góry dziękuję i pozdrawiam.

Dino...

a moze bys tak laskawie zajrzal na strone lexicona?

to jest najprostszy efekt ale funkcjonuje nalezycie - wszystkich funkcji nie przejrzalem bo juz mi znikl z pola widzenia

ODPOWIEDZ