Witajcie, chciałbym zasięgnąc rady przy kompletowaniu sprzętu do pewnego projektu.
Pierwsze pytanie dotyczy odtwarzania muzyki, przygotowanej wcześniej i zapisanej jako mp3 lub wav. Myk polega na tym aby było to odtwarzanie możliwie najstabilniejsze, z możliwością zawieszenia bądź innych technicznych problemów ograniczoną do zera. Bardzo ważne jest również szybkie i bezbłędne posługiwanie się czytelnym menu aby komfortowo i sprawnie skakac po kolejnych utworach. To pytanie w sumie głównie do DJ-ów. Chodzi mi po głowie coś takiego jak np.: DENON DN F 300 lub podobne, budowa rack'owa, maksymalnie do 3U, obsługa manualna. Jeżeli macie jakieś sprawdzone odtwarzacze dajcie znac.
Pytanie drugie brzmi: Jak najsprawniej zsynchronizowac taką muzykę z oświetleniem? Jezeli odtwarzanie muzyki z tego typu urządzenia jakie wymieniłem jest do takiej synchronizacji nienajlepszym pomysłem to jaką alternatywę proponujecie? Priorytetem absolutnym jest tutaj stabilnosc odtwarzania plików. Na drugim miejscu synchro ze światłem. Z góry dzięki za komentarze i opinie!! Pozdrawiam!