Kupiłem mikser 1642vlz3. I tu niespodzianka! Nigdzie na mikserze nie można znaleźć najmnijeszego nawet napisu "mackie", jest tylko nazwa modelu. Na stronie thomann jest ten mikser i wyraźnie na czołowej płycie widnieje napis "Mackie", na oficjalnej stronie producenta jest foto tego miksera i już bez nazwy producenta, jest tylko model oraz logo... Dlaczego producent nie umieszcza swojej marki na swoim produkcie?
O co chodzi z MACKIE?
Re: O co chodzi z MACKIE?
...
Może produkują je w fabryce u Uliego Behringera? ...
Mackie to Behringer.
[addsig]
Bez napisu bardziej szumi czy co ?
Na mercedesie napis widziałeś?
MAckie to beringer BRAWO !!!!!!!

......Kupiłem mikser 1642vlz3. I tu niespodzianka! Nigdzie na mikserze nie można znaleźć najmnijeszego nawet napisu "mackie", jest tylko nazwa modelu. Na stronie thomann jest ten mikser i wyraźnie na czołowej płycie widnieje napis "Mackie", na oficjalnej stronie producenta jest foto tego miksera i już bez nazwy producenta, jest tylko model oraz logo... Dlaczego producent nie umieszcza swojej marki na swoim produkcie?...
...
Przecież Behrigner kupił Mackie to nie jest żadna tajemnica -_-
[addsig]
Behringer kupił midas'a.
...
Behringer kupił midas'a.
...
Z tego co słyszałem Mackie też.
[addsig]
...
...
Behringer kupił midas'a.
...
...
No to chyba jednak nie. Mackie to marka należąca do korporacji o nazwie LOUD Technologies Inc.
- Marc.The.Drummer
- Kontakt:
...
...
Behringer kupił midas'a.
...
...
Raczej źle słyszałes.
...
Nie wiem czy bardziej szumi, nie porównywałem z takim z napisem. A na mercedesie napis widziałem... Poza tym na innych Mackie też napis widziałem. Jeśli wydałem kase na Mackie to chce mieć Mackie. Zastanawia mnie dlaczego w polskiej oficjalnej dystrybucji sprzedawane jest takie coś "no name" pod marką Mackie
...
Zrób zdjęcie....
Może jakieś chińskie podróbki :D
Jak wyżej zrób zdjęcie;)
Tak swoją drogą to mackie na prawdę ma jakieś powiązana z Behringerem, nawet można o tym informacje na googlach znaleźć. Była jakaś akcja chyba w 1993r czy coś koło tego
[addsig]