O co chodzi z MACKIE?

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
Respectus
O co chodzi z MACKIE?

Post autor: Respectus » wtorek 08 maja 2012, 10:51

Kupiłem mikser 1642vlz3. I tu niespodzianka! Nigdzie na mikserze nie można znaleźć najmnijeszego nawet napisu "mackie", jest tylko nazwa modelu. Na stronie thomann jest ten mikser i wyraźnie na czołowej płycie widnieje napis "Mackie", na oficjalnej stronie producenta jest foto tego miksera i już bez nazwy producenta, jest tylko model oraz logo... Dlaczego producent nie umieszcza swojej marki na swoim produkcie?

Awatar użytkownika
AkselPL

Re: O co chodzi z MACKIE?

Post autor: AkselPL » wtorek 08 maja 2012, 13:05

...
Może produkują je w fabryce u Uliego Behringera? ...

Mackie to Behringer.

[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Andyeis

Post autor: Andyeis » wtorek 08 maja 2012, 23:31

...Kupiłem mikser 1642vlz3. I tu niespodzianka! Nigdzie na mikserze nie można znaleźć najmnijeszego nawet napisu "mackie", jest tylko nazwa modelu. Na stronie thomann jest ten mikser i wyraźnie na czołowej płycie widnieje napis "Mackie", na oficjalnej stronie producenta jest foto tego miksera i już bez nazwy producenta, jest tylko model oraz logo... Dlaczego producent nie umieszcza swojej marki na swoim produkcie?...

Bez napisu bardziej szumi czy co ?
Na mercedesie napis widziałeś?
MAckie to beringer BRAWO !!!!!!!

Awatar użytkownika
AkselPL

Post autor: AkselPL » środa 09 maja 2012, 02:10

......Kupiłem mikser 1642vlz3. I tu niespodzianka! Nigdzie na mikserze nie można znaleźć najmnijeszego nawet napisu "mackie", jest tylko nazwa modelu. Na stronie thomann jest ten mikser i wyraźnie na czołowej płycie widnieje napis "Mackie", na oficjalnej stronie producenta jest foto tego miksera i już bez nazwy producenta, jest tylko model oraz logo... Dlaczego producent nie umieszcza swojej marki na swoim produkcie?...

MAckie to beringer BRAWO !!!!!!! ...

Przecież Behrigner kupił Mackie to nie jest żadna tajemnica -_-

[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Awatar użytkownika
acoto

Post autor: acoto » środa 09 maja 2012, 09:22

Behringer kupił midas'a.

Awatar użytkownika
AkselPL

Post autor: AkselPL » środa 09 maja 2012, 10:08

...
Behringer kupił midas'a.
...

Z tego co słyszałem Mackie też.

[addsig]

Awatar użytkownika
malichos

Post autor: malichos » czwartek 10 maja 2012, 12:29

...
...
Behringer kupił midas'a.
...

...

No to chyba jednak nie. Mackie to marka należąca do korporacji o nazwie LOUD Technologies Inc.

Awatar użytkownika
Marc.The.Drummer
Kontakt:

Post autor: Marc.The.Drummer » czwartek 10 maja 2012, 18:55

...
...
Behringer kupił midas'a.
...

...

Raczej źle słyszałes.

http://dirtydrumzstudio.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Respectus

Post autor: Respectus » niedziela 13 maja 2012, 16:49

MAckie to beringer BRAWO !!!!!!! ...

Nie wiem czy bardziej szumi, nie porównywałem z takim  z napisem. A na mercedesie napis widziałem... Poza tym na innych Mackie też napis widziałem. Jeśli wydałem kase na Mackie to chce mieć Mackie. Zastanawia mnie dlaczego w polskiej oficjalnej dystrybucji sprzedawane jest takie coś "no name" pod marką Mackie

Awatar użytkownika
AkselPL

Post autor: AkselPL » niedziela 13 maja 2012, 22:00

...
Zrób zdjęcie....

Może jakieś chińskie podróbki :D

Jak wyżej zrób zdjęcie;)

Tak swoją drogą to mackie na prawdę ma jakieś powiązana z Behringerem, nawet można o tym informacje na googlach znaleźć. Była jakaś akcja chyba w 1993r czy coś koło tego

[addsig]

ODPOWIEDZ