Korg M3 - użytkownicy

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
AkselPL
Re: Korg M3 - użytkownicy

Post autor: AkselPL » wtorek 01 mar 2011, 20:27

Mam oba zestawy z karmalab i są dużo lepsze brzmieniowo. Przebiegi to kwestia softu, ale są ludzie co zadarmo udostępnili podobne na forum karmy.

[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Awatar użytkownika
gm_korg

Post autor: gm_korg » wtorek 01 mar 2011, 20:37

Także zakupiłem oba banki brzmień na karma-lab i powiem szczerze, że ja tam rewelki nie znalazłem. Oczywiście są bardziej rozbudowane o ilość traków biorących udział w każdym z combi porównując do standardu M3 , ale poza paroma (nielicznymi) rodzynkami – nic naprawdę nie znalazłem. Wręcz rozczarowały mnie. A tu –mówię o filmiku – mam nadzieję na nowe świeże brzmienia -przebiegi combi.
KORG KRONOS2, KORG KRONOS,Virus TI2, KORG TRITON EXTREME 76, MOSS, Nord Lead 4;ROLAND V- SYNTH ; CUBASE 6,5

Awatar użytkownika
mariuszek

Post autor: mariuszek » wtorek 27 gru 2011, 13:16

Mam problem z M3 następującej treści: Nie mogę przestawić korga z panelu Kurzweila K2600 między trybami Program a Combi, pod klawiaturą Oberheima też nie działa, proszę o informację jaki komunikat musi być uzyty aby swobodnie działać pomiedzu trybami combi i program. Chce używać korga jako slave.

www.galeria-tbg.pl

ODPOWIEDZ