Dynacord SL - końcówki mocy

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
tomasz2006
Dynacord SL - końcówki mocy

Post autor: tomasz2006 » środa 24 lis 2010, 11:34

Witam jestem w trakcie zmiany nagłośnienia na Wesela i zabawy
do zestawu DYnacorda D15-3(2 szt)i sub 118(2 sztuki) planowałem napędzić ten zestaw końcówkami:
cl1600 i c2000. Niestety tych końcówek juz nie produkują i w sklepie polecili mi końcówki
SL 1800 i sl 2400.
Doczytałem że składają je chinach, ale na podzespołach i elektronice orginalnej niemieckiej.
Co o nich drodzy Forowicze sądzicie???? Czy to dobra konfiguracja do tego zestawu, czy warto właśnie ta serie kupić i jak z ich niezawodnością oraz awaryjnością...

BArdzo proszę o pomoc
Pozdrawiam serdecznie

R.B.

Re: Dynacord SL - końcówki mocy

Post autor: R.B. » środa 24 lis 2010, 12:03

...Witam jestem w trakcie zmiany nagłośnienia na Wesela i zabawy
do zestawu DYnacorda D15-3(2 szt)i sub 118(2 sztuki) planowałem napędzić ten zestaw końcówkami:
cl1600 i c2000. Niestety tych końcówek juz nie produkują i w sklepie polecili mi końcówki
SL 1800 i sl 2400.
Doczytałem że składają je chinach, ale na podzespołach i elektronice orginalnej niemieckiej.
Co o nich drodzy Forowicze sądzicie???? Czy to dobra konfiguracja do tego zestawu, czy warto właśnie ta serie kupić i jak z ich niezawodnością oraz awaryjnością...

BArdzo proszę o pomoc
Pozdrawiam serdecznie ...
...................................................
A nie lepiej kupic aktywne i miec spoój z dzwiganiem dodatkowych gratów!
Pozdrawiam
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.

Awatar użytkownika
tomasz2006

Re: Dynacord SL - końcówki mocy

Post autor: tomasz2006 » środa 24 lis 2010, 13:18

...................................................
A nie lepiej kupic aktywne i miec spoój z dzwiganiem dodatkowych gratów!
Pozdrawiam...

---------------------------------------------

No właśnie jestem przeciwnikiem zestawów aktywnych.

jeśli coś mi strzeli w aktywnej to musze wysyłać całość, a w pasywnej podpinam inne górki, lub końcówki i gram dalej ;)

ODPOWIEDZ