Proszę o poradę w sprawie zestawu nagłośnieniowego do obsługi małych imprez (wesela, bale, bankiety) Co lepsze zestaw POLAUDIO DJ 2000 czy 2x JBL PRX 525 + JBL EON 518S. A może inne sugestie w tej cenie? Z góry dziękuję.
[addsig]
Proszę o poradę w sprawie zestawu nagłośnieniowego do obsługi małych imprez (wesela, bale, bankiety) Co lepsze zestaw POLAUDIO DJ 2000 czy 2x JBL PRX 525 + JBL EON 518S. A może inne sugestie w tej cenie? Z góry dziękuję.
...
...
Zainteresuj się paczkami QSC ze świeżej serii K. Polecam odsłuch, górki K10 i K12 naprawdę daję świetnie rady i mają pary pod dostatkiem. K8 też fajnie chodzi, choć jest jakby bardziej krzykliwy. Osobiście zakupiłem jedną sztukę K10 jako frontfill do zestawu RCF (2x322A plus 1x8001AS), paczka gra naprawdę rewelacyjnie. Produkcja jest w ryżowie, ale jakość wykonania na wysokim poziomie. Subwoofer też odsłuchiwałem i fajnie gra, jest to paczka na 2x12', ale daje rady dobrze. Bas miękko chodzi, lekko pompując - jednak w dole zdecydowanie wolę 8001AS. Co do K10, to paczka naprawdę jest skuteczna - w specyfikacja niby 1kW - ja to traktuję, z przymrużenie oka, ale naprawdę jest głośna i nawet na dużym rozkręcenie dźwięk ma wysoką kulturę, coś jakby HiFi.