OHM TRS 212 - czy ktoś mi doradzi?

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
tlc
OHM TRS 212 - czy ktoś mi doradzi?

Post autor: tlc » sobota 05 gru 2009, 14:28

Witam. Jestem nowym użytkownikiem. Prośba do Was. Mam zakupić w styczniu sprzęt nagłośnieniowy do placówki kulturalnej. Posiadamy w tej chwili Dynacord P5,wraz z systemem monitorowym 4x200W. Ponadto 2x ohm trs 218 napędzany PROAUDIO vla-3..8x ohm lm-2 napędzane proaudio vla-1 2szt. Chcę zrezygnować z tych lm-ek ..nie graja dość ładnie w przeciwieństwie do trs-ów. I teraz tak..mam 80 tys. na szerokopasmówki które chciałbym połączyć z trsami, najlepiej aktywne ( moje przemyślenia to- w wersji pasywnej1. trs 212 4x NAPEDZANE wzmakami ohma 2.aktywna coda audio ap25 4x   3.aktywny rcf tt 25a 4x   4.ewentualnie mała linijka ohm LUNARRAY..Jednak chce uniknąc kwestii zawieszania etc. chcę po prostu postawic wszystko na ohm trs 218 w górę i oczekiwałbym w miarę dobrego dźwieku. Posiadamy  2 wolne końce mocy VLA-1, po zrezygnowaniu z tych lm-12 mikrofony sm58, sennheiser bezp.ew100 g2... zresztą nie będe wypisywał więcej.generalnie peryferia dobrej klasy..tascam, mixer midas venice, efekty tc electronics, klark teknik...Piszę o tym dlatego że nie chciałbym zepsuc fajnego brzmienia trsów 218....Poradźcie mi w zakupie.

[addsig]
dźwięk dźwięk

ODPOWIEDZ