Witam
Jestem na etapie zakupu riderowego stołu cyfrowego za kwotę ok 120-130tyś zł. Co proponujecie??
Witam
Jestem na etapie zakupu riderowego stołu cyfrowego za kwotę ok 120-130tyś zł. Co proponujecie??
...
Witam
Jestem na etapie zakupu riderowego stołu cyfrowego za kwotę ok 120-130tyś zł. Co proponujecie??...
Yamaha M7CL
...
...
Witam
Jestem na etapie zakupu riderowego stołu cyfrowego za kwotę ok 120-130tyś zł. Co proponujecie??...
Yamaha M7CL...
też o tym myslalem z tym że odpada wersja przesyłania sygnału na scenę przez tradycyjną pytę.jesli chciałbym puścic sygnał skrętką dochodzi cena karty i stageboxów 3 szt 168es i cena rosnie o 50 tyś . dobrze rozumiem?
Yamaha M7CL...
też o tym myslalem z tym że odpada wersja przesyłania sygnału na scenę przez tradycyjną pytę.jesli chciałbym puścic sygnał skrętką dochodzi cena karty i stageboxów 3 szt 168es i cena rosnie o 50 tyś . dobrze rozumiem? ...
Tak.
...
Witam
Nie jestem pewiem czy się zmieścisz, ale warto sprawdzić: DigiCo SD8
Nie jestem pewiem czy się zmieścisz, ale warto sprawdzić: DigiCo SD8
...
Raczej wątpie...
...
A co myslicie o Allen & Heath T 112? Czy ktoś używa tego stołu?
...
...
A co myslicie o Allen & Heath T 112? Czy ktoś używa tego stołu? ...
Ja używam T144 :) łączenie przez 2 skrętki (sterowanie + tzw. Ether Sound), ale bywa też, że łączymy przez WiFi, jak wszyscy są zmęczeni i nikomu nie chce się rozwijać "pyty" ;) (ale odpada wtedy funkcja P/AFL, talkback itp, bo te dane przesyłane są właśnie przez Ether Sound, który nie obsługuje protokołu TCP/IP). Co do raiderowości, to bywa bardzo różnie :) Ja stół bardzo lubię, większość pracujących na nim realizatorów również, aczkolwiek tutaj opinie są podzielone :) Nie widziałem iLive'ów w chyba żadnym raiderze, ale chyba dlatego, że w naszym kraju jest dość mało popularny. Narzekające na niego osoby stanowią mniejszość i chodzi tu głównie o narzekania typu "korekcja rozłożona w poziomie, a nie w pionie", co dla mnie jest do "przeuczenia" w moment :) Osobiście szczerze polecam :) Pozdrawiam
...
...
...
A co myslicie o Allen & Heath T 112? Czy ktoś używa tego stołu? ...
Ja używam T144 :) łączenie przez 2 skrętki (sterowanie + tzw. Ether Sound), ale bywa też, że łączymy przez WiFi, jak wszyscy są zmęczeni i nikomu nie chce się rozwijać "pyty" ;) (ale odpada wtedy funkcja P/AFL, talkback itp, bo te dane przesyłane są właśnie przez Ether Sound, który nie obsługuje protokołu TCP/IP). Co do raiderowości, to bywa bardzo różnie :) Ja stół bardzo lubię, większość pracujących na nim realizatorów również, aczkolwiek tutaj opinie są podzielone :) Nie widziałem iLive'ów w chyba żadnym raiderze, ale chyba dlatego, że w naszym kraju jest dość mało popularny. Narzekające na niego osoby stanowią mniejszość i chodzi tu głównie o narzekania typu "korekcja rozłożona w poziomie, a nie w pionie", co dla mnie jest do "przeuczenia" w moment :) Osobiście szczerze polecam :) Pozdrawiam
...
Jesli możesz to napisz mi ile mniej wiecej ten stół kosztuje?Czy do niego masz idr 48? Jak jest rozwiązana opcja wysyłania sygnału do stołu monitorowego?Co jesli mamy np analogowy stół monitorowy lub yamaha 01v96 nie do końca to rozumiem.
Allen Heath jest do bani, preampyu może i ma dobre, ale jakoś jeszcze nie widziałęm abu go ktoś kupił. Proponuję Digici sd8. Masz pyte po madi. Tylko powiedz dlaczego nie chcesz pyty tradycyjnej? Nie chce się zwijać?