PLG-150 AP - ktoś zna to rozszerzenie?
Pytanie-jak w tytule...Prosze o opinie...

Jestem nauczycielem muzyki
Re: PLG-150 AP - ktoś zna to rozszerzenie?
Technologicznie karta ma już spooooro lat, i generalnie za te pieniądze (pod tysiaka) dostaniesz coś o wiele lepszego... Chociaż jako samo rozszerzenie sprawuje się przyzwoicie, pianinko zawodowe;). Wkładałem tą kartę do Motifa ES i generalnie nie powaliła mnie różnica, a mam piano i w samplach i MicroPiano od Kurzweila na stanie... dlatego wolałem rozszerzenie VL :).
...Technologicznie karta ma już spooooro lat, i generalnie za te pieniądze (pod tysiaka) dostaniesz coś o wiele lepszego... Chociaż jako samo rozszerzenie sprawuje się przyzwoicie, pianinko zawodowe;). Wkładałem tą kartę do Motifa ES i generalnie nie powaliła mnie różnica............
Ja mam S 90ES i wg mnie ta karta nie wnosi nic nowego...
Dzięki za opinie!
Ja mam S 90ES i wg mnie ta karta nie wnosi nic nowego...
Dzięki za opinie!
Jestem nauczycielem muzyki
warto zaopatrzyć się w tą kartę mając Yamahę s30 lub s80,ewentualnie pierwszego Motif-a, do nowszych sprzętów to raczej zbędny wydatek...
[addsig]

[addsig]
ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
Końcówka AN zamiast AP jest o wieeeeele ciekawsza

Stay Psychedelic People!
...Końcówka AN zamiast AP jest o wieeeeele ciekawsza
...
owszem, jeżeli ktoś potrzebuje VA a nie barw akustycznych piano
[addsig]

owszem, jeżeli ktoś potrzebuje VA a nie barw akustycznych piano

[addsig]
ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl