Głośniki na doły - 18" czy 2 x 15"?

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
WIT
Re: Głośniki na doły - 18" czy 2 x 15"?

Post autor: WIT » poniedziałek 20 paź 2008, 14:59

Rozważania merytoryczne musiałbym wykaligrafować byś mógł pojąć.
Nie twierdzę, że wiem wszystko. Cała dyskusja jest na poziomie rozlanego mleka bo na więcej nie zasługuje.
To powiedziałem na wstępie, jakoś nie załapałeś, nazbyt wierzysz w swoje umiejętności.
Jak produkujesz swoje paczki, robisz odręczne rysunki? To jest profesjonalizm? Koncepcyjne rozważania może i ciekawe więc nie rozlewaj mleka. Zresztą przepraszam i Ciebie. Przepraszać warto nawet sto razy oby przyniosło to tylko jakiś skutek. Nawet krowy nie każdemu dają się doić, to też trzeba potrafić.
„Nie dla psa kiełbasa” to tylko takie inne przysłowie ludowe.
Bez obrazy na malarzy.

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Post autor: Tadeo » poniedziałek 20 paź 2008, 15:22

Wit, co jak co, ale w polityce na pewno byś karierę zrobił

silver_sound

Post autor: silver_sound » poniedziałek 20 paź 2008, 15:59

Nawet krowy nie każdemu dają się doić, to też trzeba potrafić.
„Nie dla psa kiełbasa” to tylko takie inne przysłowie ludowe.
Bez obrazy na malarzy. ...
Witam
Dlaczego tez żółtawy płyn, który się sączy z twoich wpisów, mlekiem nazywasz.....
I wyjaśnij, to swoje przysłowie, jesteś "kiełbasą", czy "pieskiem"
bo tak mysle, że jesli kiełbasa, to jakaś strasznie obślizła, a jesli piesek, to strasznie wielorasowy...
Skoro o psach, to napisze tak,
"niech kundelek ujada, a karawana jedzie dalej", to taka luźna parafraza arabskiego przysłowia...
jk

Lubię solidność, zarówno w życiu, jak też w konstrukcji sprzętu elektroakustycznego. Nie cierpię TANDETY.

WIT

Post autor: WIT » poniedziałek 20 paź 2008, 16:09

...Wit, co jak co, ale w polityce na pewno byś karierę zrobił
...

Tadeo dzięki, to jednak wcale nie jest komplement. „Święte krowy”, kozy…. mogą pleść bzdury… tak jakby to były Indie.
To często młodych ludzi wyprowadza na manowce bo nie zawsze odsiewanie plew jest słuszne.
Przepraszam.
Nikogo nie chcę ranić tylko proszę szacować swoje umiejętności i dopiero radzić by więcej było pożytku niż szkody.
Przepraszam wszystkich nawet siewniki. Na forum jest dużo ciekawych tematów dla tych którzy tego naprawdę potrzebują i niekoniecznie chcą robić karierę.
Dzięki jednak i za taką pochwałę zawsze to lepiej niż nic. Tym co karierę chcą robić w polityce radziłbym pochlebstwa i mocne lizanie d…. tak to niestety w polityce wygląda. Co wcale nie jest zabawne w skutkach.

WIT

Post autor: WIT » poniedziałek 20 paź 2008, 16:12

Wreszcie załapałeś niech karawana jedzie dalej tylko bez smrodu

Awatar użytkownika
AlfonsoRodeo

Post autor: AlfonsoRodeo » wtorek 21 paź 2008, 18:32

WIT, tobie nie dalbym nawet 50gr, bo poza gadaniem o niczym nie powiedziales jeszcze nic. Do tego jestes w mojej ocenie bardzo prymitywny i chamski. Tacy ludzie niestety nie nadaja sie do pracy w zespole. mysle, ze masz wiele problemow ze wspolpracownikami i ogolnie w zyciu. Przypadek o takiej, nazwijmy to kolokwialnie, "gadce" znam ze swojego zycia.

Nie wiem kim jestes, ale widze, ze odwagi za wiele nie masz ponad wolne wypowiedzi na forum, gdzie riposta przychodzi z malym opoznieniem. Malo wiesz w materii tego tematu, ale za to duzo filozofujesz. Ktos slusznie napisal - nadajesz sie na polityka: z ta swoja pycha, i mowieniem o niczym, tylko po to, by mowic.
mam nadzieje,ze doczekam sie choc jednego Twojego posta, gdzie mowisz cos konkretnego do rzeczy, nie obrazajaca przy tym nikogo.

pozdrawiam pana filozofa, ktory jeszczeniczego nie powiedzial wyspisujac milion slow. Podziwiam cie - ja tak nie umiem.

Awatar użytkownika
puszczu

Post autor: puszczu » wtorek 21 paź 2008, 18:54

Dzięki AlfonsoRodeo i Silver_Sound za odpowiedz na moje pytanie.

Pozdrawiam
[addsig]

ODPOWIEDZ