No i zaczynaja sie schody.... (jestem perkusistą) Pracowałem z midi, ale na zasadzie Zrobić wszystko w Cubasie, a potem to odtworzyc z modółów brzmieniowych.
Nie nam żadnego doświadczenia z tego typu instr.
Pirewsze pytanie. CZy ktoś jest w stanie udzielić mi podstawowych informacji, ktorych nie ma w instrukcji. Albo są, a ja nie mogę ich zrealizowac...
Podobno jest to otwarta architekrura, a ja na dzien dobry nie moge sobie poradzić z klikiem.. Jak zrobić aby na stałe byl przypisany do wyścia alternatywnego i działal cały czas w trybie SEQ rec, jak i play. Po restarcie wszystko wraca do ustawien fabrycznych.
Nie ma tego w globalu tylko w seq. a ja potrzebuje klik na zewnątrz dla siebie...
Pytan mam jeszce wiele... Na razie najwiecej odnośnie sekwencera i wspólpracy z cubase
Moze jakas prezentacja ... Czytalem tu o propozycji "warsztaty" M3 ?
wiem, ze wiedza kosztuje, ale i po co otwierac już otwarte drzwi
Pozdrawiam wszystkich od M3
Mirek
...
Ojej!!!!!!!!!!!
Mirku długa droga przed tobą. To chyba pierwszy workstation w twoim życiu. Niestety nie jestem w stanie wytłumaczyć ci tego przez neta ani nawet przez telefon.
Wiec... Pakuj bieliznę i przyjeżdżaj do mnie na małe warsztaty. A niech tam....:) Jeść ci bracie dam tylko z spaniem trza pokombinować. Ale damy rade.
Jeżeli chcesz umówimy się przez pocztę. Wyślij mi emala. Przez dwa dni opanujesz M3. Jak nie to trzeci dzień ty stawiasz

Pozdrawiam