ADS czy Crown
Witam wszystkich mam pytanko odnośnie końcówki: Co byście polecili do napędzenia JBL JRX 125 ADS LX 1400 czy Crown XLS 602?

Re: ADS czy Crown
...Witam wszystkich mam pytanko odnośnie końcówki: Co byście polecili do napędzenia JBL JRX 125 ADS LX 1400 czy Crown XLS 602?
...
Witam.
Dla mnie nie ma porównania, znam oba sprzęty,jak cię stać na Crowna to tylko to,a jak możesz to załatw sobie bezpośrednio z USA wychodzi dużo taniej.
Pozdro.

Witam.
Dla mnie nie ma porównania, znam oba sprzęty,jak cię stać na Crowna to tylko to,a jak możesz to załatw sobie bezpośrednio z USA wychodzi dużo taniej.
Pozdro.
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady
......Witam wszystkich mam pytanko odnośnie końcówki: Co byście polecili do napędzenia JBL JRX 125 ADS LX 1400 czy Crown XLS 602?
...
Witam.
Pozdro....
Pszczoła nie wiem czy załważyłeś ale Crown jest tańszy od ADSu

Witam.
Pozdro....
Pszczoła nie wiem czy załważyłeś ale Crown jest tańszy od ADSu
Od tej wersji Crown-a, chyba lepszy ADS, ale serii HX.
A jak masz tyle kasy, to odrazu kup QSC PLX2.
A jak masz tyle kasy, to odrazu kup QSC PLX2.
...Witam wszystkich mam pytanko odnośnie końcówki: Co byście polecili do napędzenia JBL JRX 125 ADS LX 1400 czy Crown XLS 602?
...
Tym śmietkom, nie wiem czemu nazwanym "JBL" nie pomogą nawet najlepsze końcówki świata...

Tym śmietkom, nie wiem czemu nazwanym "JBL" nie pomogą nawet najlepsze końcówki świata...
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
...Od tej wersji Crown-a, chyba lepszy ADS, ale serii HX.
A jak masz tyle kasy, to odrazu kup QSC PLX2....
DCG ADS LX od HX różni się w większości tylko pasmem przenoszenia ? a cena jest podobna.
DCG ADS LX od HX różni się w większości tylko pasmem przenoszenia ? a cena jest podobna.
Mogę tylko powiedzieć że jestem z LX1400 zadowolony. Ale mam lepsze paczki i Tobie to samo radzę.
[b][url=http://jurekmuszynski.com]jurekmuszynski.com[/url][/b]
...Mogę tylko powiedzieć że jestem z LX1400 zadowolony. Ale mam lepsze paczki i Tobie to samo radzę.
...
Minimax ale jakie podaj model i dlaczego te LDMy so złe?
...
Minimax ale jakie podaj model i dlaczego te LDMy so złe?
Minimax ale jakie podaj model i dlaczego te LDMy so złe?...
? Jakie LDM-y? Paczki mam polskie, była(jest?) taka firma, która robiła paczki na głośnikach RCF, nie pamiętam symboli ale widziałem ostatnio na allegro taki zestaw w dobrej cenie. Z czystym sumieniem polecam.
? Jakie LDM-y? Paczki mam polskie, była(jest?) taka firma, która robiła paczki na głośnikach RCF, nie pamiętam symboli ale widziałem ostatnio na allegro taki zestaw w dobrej cenie. Z czystym sumieniem polecam.
[b][url=http://jurekmuszynski.com]jurekmuszynski.com[/url][/b]
...Od tej wersji Crown-a, chyba lepszy ADS, ale serii HX.
Z tego co jeszcze wyczytałem to seria ADS HX nie posiada crossovera.Czy ktoś tą serię już testował?
Z tego co jeszcze wyczytałem to seria ADS HX nie posiada crossovera.Czy ktoś tą serię już testował?