Problem z podłączeniem sprzętu

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Martin_80
Problem z podłączeniem sprzętu

Post autor: Martin_80 » środa 26 wrz 2007, 23:14

Witam,

Mam takie pytanko do znawców tematu... Kupiliśmy ostatnio z zespołem nagłośnienie (kolumny+końcówki mocy) a że nie mamy zbytnio funduszy kupiliśmy ekualizer Behringer FBQ 3102, no i jest problem. Posiadamy stary mikser Spirit Folio SX i wpinając ekualizer czy to przed mikserem czy po a przed końcówkami mocy niestety nie działa. Tzn sygnał przez niego przechodzi ale bez korekcji, widać to na diodach że sygnał dochodzi ale nie zmienia częstotliwości. Czy ktoś może coś doradzić????

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
minorr
Kontakt:

Re: Problem z podłączeniem sprzętu

Post autor: minorr » środa 26 wrz 2007, 23:54

...Witam,

Mam takie pytanko do znawców tematu... Kupiliśmy ostatnio z zespołem nagłośnienie (kolumny+końcówki mocy) a że nie mamy zbytnio funduszy kupiliśmy ekualizer Behringer FBQ 3102, no i jest problem. Posiadamy stary mikser Spirit Folio SX i wpinając ekualizer czy to przed mikserem czy po a przed końcówkami mocy niestety nie działa. Tzn sygnał przez niego przechodzi ale bez korekcji, widać to na diodach że sygnał dochodzi ale nie zmienia częstotliwości. Czy ktoś może coś doradzić????

Pozdrawiam ...
Instrukcja obsługi - nie działa mikser: strona 5 pkt 4, sposoby podłączenia str 7 i 8.

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ