Problem z odsłuchami?

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Turtlee
Problem z odsłuchami?

Post autor: Turtlee » wtorek 11 wrz 2007, 15:47

Mam problem
nagłaśnialem w pomieszczeniu zamkniętym jakąś tam imprezkę. I napczątku było wszystko Ok. Ale po pewnym czasie gdy dałem w odsłuchu mikrofon (sterując z miksera) to fronty zaczęły trzeszczeć jakby. a jak ściagnęłem odsłuchy fronty dobrze grały. Spotkal się ktoś z czyms takim?
Dzięki za pomoc..
[addsig]

Awatar użytkownika
cannondalekiller

Re: Problem z odsłuchami?

Post autor: cannondalekiller » wtorek 11 wrz 2007, 16:05

Czy to nie Ty ogłaszałeś się, że masz 10o letnie doświadczenie??

Turtlee

Post autor: Turtlee » wtorek 11 wrz 2007, 16:08

...Czy to nie Ty ogłaszałeś się, że masz 10o letnie doświadczenie??...
nie 10o tylko 10. tak moze to i nie dużo ale co nie co wiem. ale cos takiego zdarzyło mi sie raz. I nie wiem jaka była tego przyczyna. Cos na kablach?

Awatar użytkownika
cannondalekiller

Post autor: cannondalekiller » wtorek 11 wrz 2007, 16:13

OK, miało to być "dziesięcioletnie" (10o piszę się krócej)... Może zacznij od bardziej szczeg. opisu zjawiska. pozdr.

Turtlee

Post autor: Turtlee » wtorek 11 wrz 2007, 16:17

...OK, miało to być "dziesięcioletnie" (10o piszę się krócej)... Może zacznij od bardziej szczeg. opisu zjawiska. pozdr.
...
Hmmm wiecej szczegółów. Dobra masz podpięte do miksera załóżmy mikrofon przez AUX wypuszczony sygnał który idzie do końcówki i na kolumny które są odsłuchami. Wszystko było OK po pewnym czasie jak podciągnąłem odsłuchy to przody zaczęły tak jakoś dziwnie trzeszczeć. jak na AuX-ie ściągnąłem do końca to przodu dobrze grały.

ODPOWIEDZ