Jaki byscie polecili efkt do wokalu na scene (ale tez zeby go wykozystac przy okazji i w domowych nagraniach) ?
Przy okazji, jakie odsluchy "douszne" i jaki mikrofon bezprzewodowy ?
Efekt wokalowy na scene
Mayewsky
(GG - 4039365)
(GG - 4039365)
Re: Efekt wokalowy na scene
Rozumiem, że kasa nie gra roli?
- AlfonsoRodeo
...Jaki byscie polecili efkt do wokalu na scene (ale tez zeby go wykozystac przy okazji i w domowych nagraniach) ?
Przy okazji, jakie odsluchy "douszne" i jaki mikrofon bezprzewodowy ?...
Jesli chodzi o bezprzewod, to zdecydowanie polecam Sennheiser EW100 G2 z wkladkami powyzej 845. Reprezentuja najwyzsza jakos transmisji przy rozsadnej cenie. Co do IEM, to bardzo czesto korzystaja artysci wlasnie z Sennheisera.
Co do efektu na scene i do domu, to moze tc electronic m300?
[addsig]
Przy okazji, jakie odsluchy "douszne" i jaki mikrofon bezprzewodowy ?...
Jesli chodzi o bezprzewod, to zdecydowanie polecam Sennheiser EW100 G2 z wkladkami powyzej 845. Reprezentuja najwyzsza jakos transmisji przy rozsadnej cenie. Co do IEM, to bardzo czesto korzystaja artysci wlasnie z Sennheisera.
Co do efektu na scene i do domu, to moze tc electronic m300?
[addsig]
Ja jeszcze cały czas używam Yamahy REV500. I wciąż jestem zadowolony
Polecam

Ja myśle że to kwestia gustu i odpowiedniego wysterowania sprzętu i zdaje sobie sprawę że lepsze i droższe ale ja jestem zadowolony.A co do mikrofonu to zgadzam się z przedmówcą, polecam mikrofon SENNHEISER.
nie lubie kłamstwa
Jeżeli szukasz czegoś tańszego i dobrego ( mówię o efektach ) to polecam Lexicon MX-200. Cena poniżej 1000 zł a efekty naporawde dobre.
Pozdrawiam
Pozdrawiam