WITAM !
Mam male pytanko, otóż chce skompletowac wyposarzenie do raca do głównego miksera i w chwili obecnej jestem przed wyborem kompresorow i zastanawiam sie nad BEHRINGEREM MULTICOM PRO-XL MDX4600. Sprzet bedzie pracowal na małych i średnich koncertach i takich imprezach jak pikniki imprezy sportowe festyny itp. Co sadzidzie o tym behringer-rze ? A może ktoś poleciłby coś innego ? czekam na posty.
Behringer MULTICOM PRO-XL MDX4600
Re: Behringer MULTICOM PRO-XL MDX4600
...WITAM !
Mam male pytanko, otóż chce skompletowac wyposarzenie do raca do głównego miksera i w chwili obecnej jestem przed wyborem kompresorow i zastanawiam sie nad BEHRINGEREM MULTICOM PRO-XL MDX4600. Sprzet bedzie pracowal na małych i średnich koncertach i takich imprezach jak pikniki imprezy sportowe festyny itp. Co sadzidzie o tym behringer-rze ? A może ktoś poleciłby coś innego ? czekam na posty....
mam w domu autocoma pro-xl (mniejsza wersja niz 4600) - i jestem z niego w pełni zadowolony ... miałem mozliwośc porównania go z dbxiem 166xl i powiem szczerze ze jak dla mnie behringer jest przyjemnieszy w odbiorze ... zreszta poszukaj na forum .. kiedys byl temat nt. wlasnie kompresorow behringera w porwnaniu z innymifirmami :) i z tego co pamietam to sobie go chwalono :)
Mam male pytanko, otóż chce skompletowac wyposarzenie do raca do głównego miksera i w chwili obecnej jestem przed wyborem kompresorow i zastanawiam sie nad BEHRINGEREM MULTICOM PRO-XL MDX4600. Sprzet bedzie pracowal na małych i średnich koncertach i takich imprezach jak pikniki imprezy sportowe festyny itp. Co sadzidzie o tym behringer-rze ? A może ktoś poleciłby coś innego ? czekam na posty....
mam w domu autocoma pro-xl (mniejsza wersja niz 4600) - i jestem z niego w pełni zadowolony ... miałem mozliwośc porównania go z dbxiem 166xl i powiem szczerze ze jak dla mnie behringer jest przyjemnieszy w odbiorze ... zreszta poszukaj na forum .. kiedys byl temat nt. wlasnie kompresorow behringera w porwnaniu z innymifirmami :) i z tego co pamietam to sobie go chwalono :)
niestety nie zanalazlem info na temat tego kompresora wiec cazly czas czekam na Wasze opinie
...niestety nie zanalazlem info na temat tego kompresora wiec cazly czas czekam na Wasze opinie...
http://www.eis.com.pl/forum
to jest chyba ten wątek ... ;)
http://www.eis.com.pl/forum
to jest chyba ten wątek ... ;)
Chcę nabyć ten kompresor (MDX 4600) ale nigdzie nie mogę znaleźć ustawienia ataku. czy ktoś wie jak to działa?
...Chcę nabyć ten kompresor (MDX 4600) ale nigdzie nie mogę znaleźć ustawienia ataku. czy ktoś wie jak to działa?...
Jeszcze raz proszę o pomoc, nie chcę mieć np problemu z kompresją werbla... Czy da się w nim ustawić prędkość ataku?
Jeszcze raz proszę o pomoc, nie chcę mieć np problemu z kompresją werbla... Czy da się w nim ustawić prędkość ataku?
...Chcę nabyć ten kompresor (MDX 4600) ale nigdzie nie mogę znaleźć ustawienia ataku. czy ktoś wie jak to działa?...
W tym modelu nie ma ustawiania ataku. To jest trochę okrojona funkcjoinalnie wersja ale za to 4 kompresory w jednym.
Więcej funkcji ma model MDX 2600 (ale za to tylko dwa kompresory)
W tym modelu nie ma ustawiania ataku. To jest trochę okrojona funkcjoinalnie wersja ale za to 4 kompresory w jednym.
Więcej funkcji ma model MDX 2600 (ale za to tylko dwa kompresory)
muzyka
......Chcę nabyć ten kompresor (MDX 4600) ale nigdzie nie mogę znaleźć ustawienia ataku. czy ktoś wie jak to działa?...
Więcej funkcji ma model MDX 2600 (ale za to tylko dwa kompresory)...
Dzięki za odp! Czyli jest tam jakis stały domyślny czas ataku. Może ktoś napisac mi jaki?
Więcej funkcji ma model MDX 2600 (ale za to tylko dwa kompresory)...
Dzięki za odp! Czyli jest tam jakis stały domyślny czas ataku. Może ktoś napisac mi jaki?