Kurs obsługi sprzętu estradowego

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
lolo913
Kurs obsługi sprzętu estradowego

Post autor: lolo913 » niedziela 11 lut 2007, 22:46

Mam problem i to duży. Zajmuje się sprzętem od 4,5 roku, nnie jest źle tylko nie mam papieru skończonego kursy, a co za tym idzie nie mogę wypłynąć na głeboko wodę. Mile widziane info na temat kursów na obsługę sprzętu oraz oświtlenia.

bart770
Kontakt:

Re: Kurs obsługi sprzętu estradowego

Post autor: bart770 » niedziela 11 lut 2007, 23:54

...Mam problem i to duży. Zajmuje się sprzętem od 4,5 roku, nnie jest źle tylko nie mam papieru skończonego kursy, a co za tym idzie nie mogę wypłynąć na głeboko wodę. Mile widziane info na temat kursów na obsługę sprzętu oraz oświtlenia....
Czy przez papier bedziesz to robił lepiej??
Działaj jak działasz i staraj sie robić to coraz lepiej a ludzie cię zauważą.
szukaj firm i kontaktów
W tej branży papier nic nie znaczy no chyba że chcesz iśc do radia lub tV i to też nie jest pewne,
Jestaeś dobry grasz nie jesteś to się uczysz i może bedziesz...
A jak już papier to jedź do Londyny do SAE i za 7 tyś. funtów po roku dostaniesz papier tylko że nawet z nim cięzko ci bedzie dostać sie np: do Britannia Row
Z papierami gości jest sporo tylko niektóre mają różne kolory!! ( odcienie żółtego)
Pozdro i powodzenia

gigant21

Re: Kurs obsługi sprzętu estradowego

Post autor: gigant21 » sobota 10 mar 2007, 22:30

......Mam problem i to duży. Zajmuje się sprzętem od 4,5 roku, nnie jest źle tylko nie mam papieru skończonego kursy, a co za tym idzie nie mogę wypłynąć na głeboko wodę. Mile widziane info na temat kursów na obsługę sprzętu oraz oświtlenia....
Czy przez papier bedziesz to robił lepiej??
Działaj jak działasz i staraj sie robić to coraz lepiej a ludzie cię zauważą.
szukaj firm i kontaktów
W tej branży papier nic nie znaczy no chyba że chcesz iśc do radia lub tV i to też nie jest pewne,
Jestaeś dobry grasz nie jesteś to się uczysz i może bedziesz...
A jak już papier to jedź do Londyny do SAE i za 7 tyś. funtów po roku dostaniesz papier tylko że nawet z nim cięzko ci bedzie dostać sie np: do Britannia Row
Z papierami gości jest sporo tylko niektóre mają różne kolory!! ( odcienie żółtego)
Pozdro i powodzenia...
Witam! wiem o dwóch instytucjach które prowadzą takie kursy W Warszawie Polskie Radio i w Gdyni powstało Polskie Stowarzyszenie Realizatorów Dźwięku Powodzenia

ODPOWIEDZ