Jestem wdzięczny za tyle fachowych opinii.
A nawiasem mówiąc to xp50 nie tych trzech kart?
Przecież to wyższy model?
Czy różnica między nimi polega tylko na sekwencerze?
Jaki wybrać instrument
Re: Jaki wybrać instrument
xp-30 tp podsumowanie klawiaturowe seri modułow brzmieniowych JV-2080 i 1080, bardziej w strone tego drugiego
xp-50 to poprawne brzmienia rodziny xp, ale bez tych kart, nie wiem ile ma slotow, chyba 2 (nie pamietam) potem pojawil sie xp-60 bardziej rozbudowany edycyjnie i prawdopodobnie z wieksza iloscia slotow na karty.
jak pracujesz z PC to ( z calym szacunkiem) on-board - sequencer jest o dupcie roztrzaskac, barwy sie licza, ktorych xp-30 ma wielka ilosc, pamietaj, ze jak tego ci malo to nadal w bloku user masz 128 slotow wolnych na bary uzytkownika, ktorych w sieci sa tysiace!!!
teraz tylko kwestia kasy i uzywanego syntha do kupienia
xp-50 to poprawne brzmienia rodziny xp, ale bez tych kart, nie wiem ile ma slotow, chyba 2 (nie pamietam) potem pojawil sie xp-60 bardziej rozbudowany edycyjnie i prawdopodobnie z wieksza iloscia slotow na karty.
jak pracujesz z PC to ( z calym szacunkiem) on-board - sequencer jest o dupcie roztrzaskac, barwy sie licza, ktorych xp-30 ma wielka ilosc, pamietaj, ze jak tego ci malo to nadal w bloku user masz 128 slotow wolnych na bary uzytkownika, ktorych w sieci sa tysiace!!!
teraz tylko kwestia kasy i uzywanego syntha do kupienia
musze zaczac traktowac siebie powazniej