Ja jednak zdecydowalem sie na Wharfedala...dokladnie ten model.W niedziele na koncercie metalowych kapel przekonam sie ile jest warty, wiec cierpliwosci a postaram sie podpowiedziec czy warto....
No to czad :) Czekam na recenzję :)
Tanie monitory sceniczne
Re: Tanie monitory sceniczne
Mialem podobny klopot z wyborem paczek. Czyli ograniczona kasa. Zdecydowalem sie na Wharfedale Pro EVP-12PM.
Nie wiem czy musisz miec na senie dwa monitory ale jesli jeden Ci wystarczy to kupuj śmialo ja jestem bardzo zadowolony. Naprawde fajna paczka w tym przedziale cenowym. Zastanów sie czy potrzebujesz dwa odsluchy, bedziesz musial je potem nosic a to chyba najwiekszy klopot:)
Pozdrawiam
Nie wiem czy musisz miec na senie dwa monitory ale jesli jeden Ci wystarczy to kupuj śmialo ja jestem bardzo zadowolony. Naprawde fajna paczka w tym przedziale cenowym. Zastanów sie czy potrzebujesz dwa odsluchy, bedziesz musial je potem nosic a to chyba najwiekszy klopot:)
Pozdrawiam
I tak mam do noszenia dwie kolumny LDM PDP800 i case ( bez kułek ) z DAP AUDIO PALLADIUM 2000 + jeszcze kilka pierdół w cejsie.
...Ja jednak zdecydowalem sie na Wharfedala...
Bron Cie Panie Boze! Pracuje w sklepie muzycznym, absolutnie wszystkie monitory aktywne, ktore sprzedalismy, wracaja na naprawy. Wbudowane w nie wzmacniacze padaja jak muchy, pierdza, strzelaja, milkna, wzbudzaja sie... I wiatraczki brzecza...
Natomiast pasywne jak najbardziej, brzmia jak za pieniazki ktore kosztuja, przyzwoicie, zaden glosnik jeszcze nie padl.
Bron Cie Panie Boze! Pracuje w sklepie muzycznym, absolutnie wszystkie monitory aktywne, ktore sprzedalismy, wracaja na naprawy. Wbudowane w nie wzmacniacze padaja jak muchy, pierdza, strzelaja, milkna, wzbudzaja sie... I wiatraczki brzecza...
Natomiast pasywne jak najbardziej, brzmia jak za pieniazki ktore kosztuja, przyzwoicie, zaden glosnik jeszcze nie padl.
Kupiłem ostatnio 4 x Wharfedale EVP S15M
Już w krótce przetestuję je na pewnym koncerciku i powiem jak się sprawują.
Zapłaciłem za nie 750 zł / szt ( to tak gdyby tez się ktoś przymierzał i się interesował cenami ).
Już w krótce przetestuję je na pewnym koncerciku i powiem jak się sprawują.
Zapłaciłem za nie 750 zł / szt ( to tak gdyby tez się ktoś przymierzał i się interesował cenami ).
Proponuje PHONIC Impression 15, świetnie grają 15" bas+ 1,75 DRIVER to już jest brzmienie!!!!. Sam mam takie na pozbyciu jeszcze na gwarancji.
O wiele leprze niż Wharfedale.... marcel740@wp.pl
O wiele leprze niż Wharfedale.... marcel740@wp.pl

Jestem jaki jestem.... :)