Serwis w Polsce

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
Drzewo
Serwis w Polsce

Post autor: Drzewo » środa 23 sie 2006, 21:49

Mam pytanko odnośnie serwisu behringera i yamahy w Posce. Otoz mam mozliwosc kupic nowy powermikser na terenie Anglii, wiec gwarancja na sprzet jest. Jak wyglada sprawa serwisu w razie awarii na terenie Polski? Czy mając angielska gwarancje na sprzet bedzie on bezpłatnie naprawiony w serwisie polskiego przedstawiciela firmy?

Awatar użytkownika
preceli

Re: Serwis w Polsce

Post autor: preceli » środa 23 sie 2006, 22:27

...Jak wyglada sprawa serwisu w razie awarii na terenie Polski? Czy mając angielska gwarancje na sprzet bedzie on bezpłatnie naprawiony w serwisie polskiego przedstawiciela firmy?...
Nie.
Nie ma czegoś takiego jak polski przedstawiciel Yamaha, tudzież Behringer w Polsce. W Polsce jest biuro Yamaha Europe, a Behringerem jak dotąd najlepiej handluje ten, kto pierwszy wstanie.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Zbynia

Post autor: Zbynia » czwartek 24 sie 2006, 16:13

serwis behringera masz w niemczech - nie jest to duzy klopot zwazywszy na mala odleglosc

serwisem yamahy zajmowala sie promusica w czasach gdy byla oficjalnym dystrybutorem - teraz jest biuro yamahy ktore nie oferuje kompletnie nic....nie wiem po co wogole jest

Awatar użytkownika
CD-RW

Post autor: CD-RW » czwartek 24 sie 2006, 16:27

jest biuro yamahy ktore nie oferuje kompletnie nic....nie wiem po co wogole jest...

serwisem Yamaha nadal zajmuje sie Promusica, oraz firma Pana Ostrowskiego z Wrocławia (www.muzyczny.pl), a biuro jest do koordynacji serwisów i przedstawicieli handlowych roznych grup produktów, reklamy itp, a nie do obslugi indywidualnych klientow.

Awatar użytkownika
AlfonsoRodeo

Post autor: AlfonsoRodeo » piątek 25 sie 2006, 10:25

Bez problemu w ramach gwarancji urzadzenia Behringera zaserwisujesz w Tonexie czy Showsystem. Zadzwon, zapytaj a dowiesz sie wiecej szczegolow.

ODPOWIEDZ