Dziękuję wszystkim za dyskusję i rady.
Ostatecznie kupiliśmy drivery 100 W firmy Alphard za jedyne 22 pln/szt. Jesteśmy po imprezce z nimi i... grają dalej. Ba i to grają bardzo dobrze.
Hmm... wolę Alphardy za 22 pln niż jakies inne super drivery za kilka stówek. ...
Witam.....
i.... gratuluję zakupu....
bo te paczki to taka sama klasa co alpiard...
jk
Peavey Pro15 + Pro Sub
-
Lubię solidność, zarówno w życiu, jak też w konstrukcji sprzętu elektroakustycznego. Nie cierpię TANDETY.
Re: Peavey Pro15 + Pro Sub
...U nas też padły od razu po zakupie, ale wymieniliśmy i już chyba ze 2 lata hulają jak trzeba. Nie pamiętam tylko na które zmieniliśmy...
...
Sorki, małe sprostowanie, jednak ostatecznie okazało się, że nie padły, przynajmniej nie w ten sposób; w jednej kolumnie puścił jakiś lut w driverze. Lutownica... i do dziś jest dobrze.

Sorki, małe sprostowanie, jednak ostatecznie okazało się, że nie padły, przynajmniej nie w ten sposób; w jednej kolumnie puścił jakiś lut w driverze. Lutownica... i do dziś jest dobrze.
Re: Peavey Pro15 + Pro Sub
......U nas też padły od razu po zakupie, ale wymieniliśmy i już chyba ze 2 lata hulają jak trzeba. Nie pamiętam tylko na które zmieniliśmy...
...
Sorki, małe sprostowanie, jednak ostatecznie okazało się, że nie padły, przynajmniej nie w ten sposób; w jednej kolumnie puścił jakiś lut w driverze. Lutownica... i do dziś jest dobrze....
mam pytanie do grocha kiedyś pisałes opinię na temat rolanda vr700 chciłabym znać twoją opinię na temat clavi nord electro tzn.który insrument uwżacz za lepszy pzdrawiam cezary

Sorki, małe sprostowanie, jednak ostatecznie okazało się, że nie padły, przynajmniej nie w ten sposób; w jednej kolumnie puścił jakiś lut w driverze. Lutownica... i do dziś jest dobrze....
mam pytanie do grocha kiedyś pisałes opinię na temat rolanda vr700 chciłabym znać twoją opinię na temat clavi nord electro tzn.który insrument uwżacz za lepszy pzdrawiam cezary
MAM 43 LATA GRAM NA GITARZE OD ROKU NA PIANIE.OD 3 LAT MAMY WŁASNĄ AMTORSKĄ KAPELĘ GRAMY ROCKA I BLUESA SREDNIA WIEKU 47L. PRYWATNIE ZAJMUJĘ SIE PRODUKCJĄ GUZIKÓW I DODATKÓW KRAWIECKICH.SPORTY-WINDSURFING, TENIS, NARTY .