Publikacja Meyer Sound - ustawianie subwooferów
Mimo szczerych chęci, po przeszukaniu wielu stron www.meyersound.com i pdfów nie znalazłem publikacji traktującej o rozkładzie poziomu SPL dźwięku w zależności od ustawienia subwooferów i częstotliwości emitowanego sygnału w przestrzeniach otwartych i ograniczonych.
Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi podać namiary, bądź też udostępnić owe artykuły?
Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi podać namiary, bądź też udostępnić owe artykuły?
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.
Re: Publikacja Meyer Sound - ustawianie subwooferów
...Mimo szczerych chęci, po przeszukaniu wielu stron http://www.meyersound.com i pdfów nie znalazłem publikacji traktującej o rozkładzie poziomu SPL dźwięku w zależności od ustawienia subwooferów i częstotliwości emitowanego sygnału w przestrzeniach otwartych i ograniczonych.
Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi podać namiary, bądź też udostępnić owe artykuły?...
MAPP on line
Jest to aplet Javy na ich stronie, gdzie możesz dowolnie konfigurować zestawy i oglądać rozkład poziomu dzwięku. Musisz się najpierw zarejestrować u nich i wtedy dopiero dostaniesz potrzebne hasła.
Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi podać namiary, bądź też udostępnić owe artykuły?...
MAPP on line
Jest to aplet Javy na ich stronie, gdzie możesz dowolnie konfigurować zestawy i oglądać rozkład poziomu dzwięku. Musisz się najpierw zarejestrować u nich i wtedy dopiero dostaniesz potrzebne hasła.
MAPP on line
Jest to aplet Javy na ich stronie, gdzie możesz dowolnie konfigurować zestawy i oglądać rozkład poziomu dzwięku. Musisz się najpierw zarejestrować u nich i wtedy dopiero dostaniesz potrzebne hasła. ...
Rozumiem, że istnieje taki aplet, ale mi bardziej zależy o dokumentacji z wykresami i obliczeniami matematycznymi.
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.
Dla mnie rozwiązania proponowane przez Meyera są rewolucyjne. Myślę, że każdy kto zajmuje się nagłośńieniem, albo ma zamiar, powinien to przestudiować.
Na razie nie udało mi się zdobyć całej dokumentacji...
Na razie nie udało mi się zdobyć całej dokumentacji...
Przez dwa dni nie udało mi się zarejestrować na stronie Meyera dotyczącej programu MAPP Online. Po potwierdzeniu rejestracji mam komunikat "nie ma takiej strony". Czy to może być winą ustawień przeglądarki internetowej.
Kolego Oleo! Proszę o kontakt!
Kolego Oleo! Proszę o kontakt!
...Przez dwa dni nie udało mi się zarejestrować na stronie Meyera dotyczącej programu MAPP Online. Po potwierdzeniu rejestracji mam komunikat "nie ma takiej strony". Czy to może być winą ustawień przeglądarki internetowej.
Kolego Oleo! Proszę o kontakt!...
Jak wygląda link który dostałeś? u mnie jest http://mapponline.msli.com:1030/ i działa bez problemu.
Kolego Oleo! Proszę o kontakt!...
Jak wygląda link który dostałeś? u mnie jest http://mapponline.msli.com:1030/ i działa bez problemu.
może jest problem z portem 1030 w twojej sieci, sprawdź u administratora
- AlfonsoRodeo
A ja nie moge pozyskac hasel na swoje konta pocztowe, czemu? Czy popelniam jakis blad przy rejestracji? moze cos trzeba dodatkowo zrobic ponad "apply for MAPP Online"??
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam

...A ja nie moge pozyskac hasel na swoje konta pocztowe, czemu? Czy popelniam jakis blad przy rejestracji? moze cos trzeba dodatkowo zrobic ponad "apply for MAPP Online"??
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
...
A próbowałeś raz czy kilka razy, ja dostałem hasła za drugim podejściem, przy pierwszym się nie udało, nie wiadomo dlaczego (może jakaś literówka w mailu)?
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam

A próbowałeś raz czy kilka razy, ja dostałem hasła za drugim podejściem, przy pierwszym się nie udało, nie wiadomo dlaczego (może jakaś literówka w mailu)?
- AlfonsoRodeo
A próbowałeś raz czy kilka razy, ja dostałem hasła za drugim podejściem, przy pierwszym się nie udało, nie wiadomo dlaczego (może jakaś literówka w mailu)?...
Probowalem kilka razy, ale w odstepach kilku/kilkunastu dni. Myslalem, ze po prostu powoli sie to odbywa u nich. Dzisiaj rejestrowalem sie 3 razy i jak dotad nici z tego. Moze ktos z Was uraczylby mnie swoimi haslami na MAPP mailem?
Pozdrawiam
Probowalem kilka razy, ale w odstepach kilku/kilkunastu dni. Myslalem, ze po prostu powoli sie to odbywa u nich. Dzisiaj rejestrowalem sie 3 razy i jak dotad nici z tego. Moze ktos z Was uraczylby mnie swoimi haslami na MAPP mailem?
Pozdrawiam