Korg X3 - naprawa przycisków
-
Witam. Mam okazje kupić korga x3 ,ale cięzko chodiz przycisk yes, czyda sie to naprawić i czy prosta jest to naprawa?
Re: Korg X3 - naprawa przycisków
teoretycznie nie jest to duży problem
ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
-
a praktycznie ? :)
- mr-hammond
...a praktycznie ? :)
...
jesli chodzi o microstyk to kupisz w elektronicznym , jak bedzie za długi to upiłujesz i nie ma problemu , ja zrobiłem tak w kumpla x5 , ale problem jest wtedy kiedy chcesz zmienic przyciski ( te czerwone ) są łączone po cztery i jak sie złamią to juz po sklejeniu nie trzymają sie . Szukałem bezskutecznie , ale moze ktos wie gdzie mozna dostac :) , niech sie podzieli wiadomością .
Pozdrawiam
PAWEŁ
...
jesli chodzi o microstyk to kupisz w elektronicznym , jak bedzie za długi to upiłujesz i nie ma problemu , ja zrobiłem tak w kumpla x5 , ale problem jest wtedy kiedy chcesz zmienic przyciski ( te czerwone ) są łączone po cztery i jak sie złamią to juz po sklejeniu nie trzymają sie . Szukałem bezskutecznie , ale moze ktos wie gdzie mozna dostac :) , niech sie podzieli wiadomością .
Pozdrawiam
PAWEŁ