zmienić kolor klawiszy?

Jeśli masz pomysł jak usprawnić sprzęt lub pracę i chcesz się nim podzielić, pisz tutaj śmiało.
Awatar użytkownika
Szopen665
zmienić kolor klawiszy?

Post autor: Szopen665 » niedziela 09 sty 2011, 09:41

Witam, chciałem w moim Korgu TRce zmienić kolor klawiszy na odwrócone, tak jak w limitowanych edycjach POLY 800, czy choćby w klawesynie. Ogólnie patent mi się podoba i się fajnie prezentuje. Tylko jest problem- mianowicie nie wiem jak się do tego zabrać. Może znacie jakieś firmy/kogos kto by to zrobił, albo sposób żeby to samemu zrobić no i żeby z kosztami nie było zbyt tragicznie : )

Awatar użytkownika
ZgibniewZiobor

Re: zmienić kolor klawiszy?

Post autor: ZgibniewZiobor » niedziela 09 sty 2011, 09:59

3łowieku bez urazy, ale właśnie jest WOŚP! Tam będziesz miał znakomitą okazję do pozbycia się nadmiaru gotówki...

Pozdro

Awatar użytkownika
AkselPL

Post autor: AkselPL » niedziela 09 sty 2011, 10:32

Ja szykuję się na coś takiego z swoim M3. Można sobie wybrać dowolne tło

http://www.styleflip.com/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=korg&inc_subcat=0&sort=2a&page=2

[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Awatar użytkownika
Szopen665

Post autor: Szopen665 » niedziela 09 sty 2011, 10:54

...3łowieku bez urazy, ale właśnie jest WOŚP! Tam będziesz miał znakomitą okazję do pozbycia się nadmiaru gotówki...
Pozdro...

mh. jakoś to specjalnie nie pomogło. pytam jak się zabrać a nie co o tym sądzisz tak?

Awatar użytkownika
Szopen665

Post autor: Szopen665 » niedziela 09 sty 2011, 11:05

...Ja szykuję się na coś takiego z swoim M3. Można sobie wybrać dowolne tło
http://www.styleflip.com/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=korg&inc_subcat=0&sort=2a&page=2...
(sorry że dwa pod sobą...ale dopiero rozkminiłem link)

nie o to chodzi, po pierwsze tu są tritony, nie TRki tudzież tritony LE. po drugie nie chodzi mi o obudowę tylko o same klawisze : )

Awatar użytkownika
Tb_Studio
Kontakt:

Post autor: Tb_Studio » niedziela 09 sty 2011, 11:12

...
3łowieku bez urazy, ale właśnie jest WOŚP! Tam będziesz miał znakomitą okazję do pozbycia się nadmiaru gotówki...

Pozdro...

O stary, z takim rozumowaniem skończysz za kilka lat na słuchaniu radia maryja.

A co do tematu:

Kolega pogadaj z forumowym użytkownikiem o nicku Adaz Z, bo o rozbiórkach i tuningach wie sporo :>

[addsig]
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA

ODPOWIEDZ