Materiał na podstawki pod monitory
Mój problem polega na tym że zrobiłem sobie statywy pod monitory i teraz nie wiem co dac miedzy monitor a podstawe z blachy???Myslałem o podlkładach gumowych 25 na 25 cm ale cięzko to znależc.Macie jakies budzetowe propozycje????
Pozdrawiam
- ZgibniewZiobor
Re: Materiał na podstawki pod monitory
Mikroguma
-
- Kontakt:
Mój problem polega na tym że zrobiłem sobie statywy pod monitory i teraz nie wiem co dac miedzy monitor a podstawe z blachy???Myslałem o podlkładach gumowych 25 na 25 cm ale cięzko to znależc.Macie jakies budzetowe propozycje????
Pozdrawiam...
proste - podkładki pod myszki, te takie z pianko-gumy...
...Witam
Pozdrawiam...
Może coś takiego?:)
http://www.sklepmuzyczny.pl/sklepmuzyczny,pl,strona,produkt,asortyment,6,dzial,66,grupa,0,id,8923.html
Pozdrawiam,
Robert
Cena tak wykręcona (w kosmos ... marża producenta chyba z 10000%), że wolałbym pobawić się już jakimiś filcami/posklejać wiele warstw.
Myslałem o podlkładach gumowych 25 na 25 cm ale cięzko to znależc.Macie jakies budzetowe propozycje????
Odradzam gumę ... lepiej filc ... albo siakiś żel (są takie masy plastyczne). Zwykła guma jest za sztywna.
Ja mam na statywach samsona małe kawałki gumy na każdym z krawędzi i piankę na każdym łączeniu. Przy podłodze oczywiście szpilki.
[addsig]
...
Cena tak wykręcona (w kosmos ... marża producenta chyba z 10000%), że wolałbym pobawić się już jakimiś filcami/posklejać wiele warstw.
...
Chodziło mi o pokazanie dokładnie co można zastosować, a nie o cenę. Wziąłem pierwszy lepszy sklep, widziałem takie za 39 zł za parę, tylko nie pamiętam w którym. Nie miałem czasu szukać.
Pozdrawiam,
Robert
Zwykły korek wystarczy - izolacja za pomoca gumy to bzdura bo tam nie ma co izolować - kolumna ma stac jak najbardziej sztywno a jak z tym masz problem to docisnij ja od góry jakims granitem
Chodziło mi o pokazanie dokładnie co można zastosować, a nie o cenę. Wziąłem pierwszy lepszy sklep, widziałem takie za 39 zł za parę, tylko nie pamiętam w którym. Nie miałem czasu szukać.
Pozdrawiam,
Robert...
a ja wiem co to za sklep i 39 za pare to kosmos !!!
ale dzieki za odzew.