The Electronic Sound-House - fajna stronka DIY
jest tam pieć urzadzeń - analogowy synth, analogowy i MIDI wind controller, physical modelling clarinet, i chaotic control do syntha.
The Electronic Sound-House
The Electronic Sound-House
Re: The Electronic Sound-House - fajna stronka DIY
He ...
Fajna srona ...
Nieiwme czy jest ktos na swiecie kto ma wiecej instrumentów i to w doodatku KOBIETA !
P.S Dostałem ten link .
Fajna srona ...
Nieiwme czy jest ktos na swiecie kto ma wiecej instrumentów i to w doodatku KOBIETA !
P.S Dostałem ten link .
zreszta , w ilosci odsłuchów chyba tez jest w czołówce
...He ...
Fajna srona ...
P.S Dostałem ten link . ...
G.A.S.
(Gear Acquisition Syndrome)
Fajna srona ...
G.A.S.
(Gear Acquisition Syndrome)

...He ...
Fajna srona ...
Proponowałem jej kiedyś małżeństwo via e-mail ale nie odpisała qrcze!
Fajna srona ...
Proponowałem jej kiedyś małżeństwo via e-mail ale nie odpisała qrcze!

eis, eis, baby!
o rety!
ma wiecej gratów niz Prince w swoich studiach? ja to bym chyba umarl jak ten osiol co mu w żłoby dano :)
ma wiecej gratów niz Prince w swoich studiach? ja to bym chyba umarl jak ten osiol co mu w żłoby dano :)
Kolega , ktory dał mi Link do strony Tej kobiety , podobno napisał do niej MAil, z zapytaniem czy nie chciała by go adoptowac :) podobno cos mu odpisała :)
...Kolega , ktory dał mi Link do strony Tej kobiety , podobno napisał do niej MAil, z zapytaniem czy nie chciała by go adoptowac :) podobno cos mu odpisała :) ...
a myślicie, że ona zna DOBRZE obsługę każdego klocka ? Wątpię.... życia by nie starczyło...
a myślicie, że ona zna DOBRZE obsługę każdego klocka ? Wątpię.... życia by nie starczyło...
Wątek Cikiry już ze dwa razy gościł na tym forum (pozdrawiam "odkrywców").
Ta pani jest mężatką od wielu lat, a jej mąż jest też muzykiem i właścicielem muzeum instrumentów. Cikira sporadycznie udziela się na liście dyskusyjnej Analogue Heaven (lista o syntezatorach analogowych), ale zawsze jej wypowiedzi świadczą o doskonałej znajomości tematu.
Panuje obiegowa opinia, że albo ktoś jest piękny, albo bogaty, albo mądry albo utalentowany. Ten przypadek pokazuje, że los bywa cholernie niesprawiedliwy
Ta pani jest mężatką od wielu lat, a jej mąż jest też muzykiem i właścicielem muzeum instrumentów. Cikira sporadycznie udziela się na liście dyskusyjnej Analogue Heaven (lista o syntezatorach analogowych), ale zawsze jej wypowiedzi świadczą o doskonałej znajomości tematu.
Panuje obiegowa opinia, że albo ktoś jest piękny, albo bogaty, albo mądry albo utalentowany. Ten przypadek pokazuje, że los bywa cholernie niesprawiedliwy

...Wątek Cikiry już ze dwa razy gościł na tym forum (pozdrawiam "odkrywców").
...
MB , ty powinienes byc BIBLIOTEKARZEm... , jestem na tym forum juz kilka lat , a niepamietam aby watek o tej pani kiedy kolwiek sie pojawiał ,moze go przegapiłem , natomiast ty jak widze pamietasz wszystko :) i z wielkim wyrzutem piszesz o odkrywcach :)

MB , ty powinienes byc BIBLIOTEKARZEm... , jestem na tym forum juz kilka lat , a niepamietam aby watek o tej pani kiedy kolwiek sie pojawiał ,moze go przegapiłem , natomiast ty jak widze pamietasz wszystko :) i z wielkim wyrzutem piszesz o odkrywcach :)