Reflexion Filter
Na forum jest sporo wątków dotyczących zrobienia sobie namiastki kabiny wokalowej. A nie myśleliscie o zrobieniu sobie namiastki Reflexion Filter'a? Wziąć jakies pół walca (nieglupi pomysł był skojarzenie jego wygladu z bębnem od pralki). Powykładać tym co opisuja w EiS (TEST Reflexion Filter)-lub materialami zastępcczymi. Ktos moze sie już przymierzal?
[addsig]
[addsig]
Śniło sie wam kiedyś, że się obudziliście?
Re: Reflexion Filter
Szczerze? Jesli RF można kupić z 1000 PLN to bym się nie brał za robienie tego samodzielnie. Łączny koszt materiałów: szkieletu, wytłumień, mocowania, uchwytów do pozycjonowania wraz z gwintami, i własna robota nie wyjdzie taniej niż 1000PLN.
pozdrawiam
pozdrawiam
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
...Szczerze? Jesli RF można kupić z 1000 PLN to bym się nie brał za robienie tego samodzielnie. Łączny koszt materiałów: szkieletu, wytłumień, mocowania, uchwytów do pozycjonowania wraz z gwintami, i własna robota nie wyjdzie taniej niż 1000PLN.
pozdrawiam
...
A do tego efekt bliżej nieokreślony.
Działanie Rf, jest bardzo subtelne i bez odpowiednich materiałów, (nie mówiąc o pomieszczeniu) trudne do podrobienia.
Mam, polecam wszystkim, do wokalu, gitary itd.
pozdrawiam
...
Działanie Rf, jest bardzo subtelne i bez odpowiednich materiałów, (nie mówiąc o pomieszczeniu) trudne do podrobienia.
......Szczerze? Jesli RF można kupić z 1000 PLN to bym się nie brał za robienie tego samodzielnie. Łączny koszt materiałów: szkieletu, wytłumień, mocowania, uchwytów do pozycjonowania wraz z gwintami, i własna robota nie wyjdzie taniej niż 1000PLN.
pozdrawiam
...
...
Nie ma to jak pzemyśleć coś wsłuchując sie w różne opinie. Macie w sumie rację...
Pewnie ktos teraz spyta- to po co wrzucałem ten beznadziejny wątek?-odpowiem że ja po prostu nie mam w swoim otoczeniu kompletnie nikogo kto mógłby sie odezwać kiedy ja snuję jakieś dywagacje...a tak mam was...miło czasem odezwać sie do kogos żywego...
[addsig]
pozdrawiam
...
...
Nie ma to jak pzemyśleć coś wsłuchując sie w różne opinie. Macie w sumie rację...
Pewnie ktos teraz spyta- to po co wrzucałem ten beznadziejny wątek?-odpowiem że ja po prostu nie mam w swoim otoczeniu kompletnie nikogo kto mógłby sie odezwać kiedy ja snuję jakieś dywagacje...a tak mam was...miło czasem odezwać sie do kogos żywego...

[addsig]
- zebromirrrr
...Szczerze? Jesli RF można kupić z 1000 PLN to bym się nie brał za robienie tego samodzielnie. Łączny koszt materiałów: szkieletu, wytłumień, mocowania, uchwytów do pozycjonowania wraz z gwintami, i własna robota nie wyjdzie taniej niż 1000PLN.
pozdrawiam
...
ja sam sobie zrobilem....koszt minimalny-robocizna wlasna...sa ludzie na tym forum którzyu widzieli i moga poswiadczyc o przydatnosci i funkcjonalosci moejej produkcji... za 1000 zl zrobilbym takich 5 a zaznaczam ze sa wieksze.pozdro
pozdrawiam
...
ja sam sobie zrobilem....koszt minimalny-robocizna wlasna...sa ludzie na tym forum którzyu widzieli i moga poswiadczyc o przydatnosci i funkcjonalosci moejej produkcji... za 1000 zl zrobilbym takich 5 a zaznaczam ze sa wieksze.pozdro
www.studiosquat.pl
- mr-hammond
ja sam sobie zrobilem....koszt minimalny-robocizna wlasna...sa ludzie na tym forum którzyu widzieli i moga poswiadczyc o przydatnosci i funkcjonalosci moejej produkcji... za 1000 zl zrobilbym takich 5 a zaznaczam ze sa wieksze.pozdro...
Pokaz jak wyglada Twój produkt.
Pokaz jak wyglada Twój produkt.
...ja sam sobie zrobilem....koszt minimalny-robocizna wlasna...sa ludzie na tym forum którzyu widzieli i moga poswiadczyc o przydatnosci i funkcjonalosci moejej produkcji... za 1000 zl zrobilbym takich 5 a zaznaczam ze sa wieksze.pozdro...
Pokaz jak wyglada Twój produkt....
A jednak!!!! Mógłbys wrzucić fotki i jak to zrobiłeś? Na forum lub maila?
Pozdrawiam
[addsig]
Pokaz jak wyglada Twój produkt....
A jednak!!!! Mógłbys wrzucić fotki i jak to zrobiłeś? Na forum lub maila?
Pozdrawiam
[addsig]
ja sam sobie zrobilem....koszt minimalny-robocizna wlasna...sa ludzie na tym forum którzyu widzieli i moga poswiadczyc o przydatnosci i funkcjonalosci moejej produkcji... za 1000 zl zrobilbym takich 5 a zaznaczam ze sa wieksze.pozdro...
No poprosimy o fotki i opisz jak to zrobiles!
Ja co prawda mam orginal ,ale warto moze se zrobic nie orginal
Pozdrawiam i czekam na foto i porady "jak to zrobic"
No poprosimy o fotki i opisz jak to zrobiles!
Ja co prawda mam orginal ,ale warto moze se zrobic nie orginal
Pozdrawiam i czekam na foto i porady "jak to zrobic"
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
Zebrommir, gratuluję. Naprawdę. Na co zatem czekasz? Domyślam się, że materiały inne niż w oryginale, technologia też inna, rozmiary nawet inne.....nie musisz się zatem obawiać o przywłaszczenie "know how". Nazwij więc swój towar i dawaj do sklepów. Chętnych będzie mnóstwo. Tylko jakoś nie chce mi się wierzyć że wystawisz swój RF za 200 PLN. Nie chce mi się nawet wierzyć że znalazł się ślusarz co cały ten hardware wykonał za mniej niż 200PLN...że nie wspomnę o chromowaniu i takich innych detalach....
pozdrawiam serdecznie
pozdrawiam serdecznie
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
a ja mam inne pytanie... jakiego do tego uzyc statywu zeby bylo stabilnie i bezpiecznie :P mam na jednej nodze to dolozylem 10 kg obciazenia na podstawe ale o pionie to raczej mowic nie moge :P
a i jeszcze ciekawi mnie na jakich ustawieniach macie reflexion filter i gdzie umieszczony w pomieszczeniu. zastanawiam sie czy istnieja jakies "najlepsze" ustawienia.
szum komputera delikadnie redukuje, ale nie pozbywa sie go...
a i jeszcze ciekawi mnie na jakich ustawieniach macie reflexion filter i gdzie umieszczony w pomieszczeniu. zastanawiam sie czy istnieja jakies "najlepsze" ustawienia.
szum komputera delikadnie redukuje, ale nie pozbywa sie go...