Prosta odmiana Muzykanta 1, której jedynym zadaniem jest wybór programu (Program Change) na trzy sposoby.
Zapraszam:
http://www.ckmedia.pl/~jankomuzykant/midi/muzykant2/muzykant2.htm
[addsig]
Muzykant 2 - zmieniamy programy
- JankoMuzykant
- Kontakt:
Pozdrawia Adam (przypadkiadama.com)
Re: Muzykant 2 - zmieniamy programy
...Prosta odmiana Muzykanta 1, której jedynym zadaniem jest wybór programu (Program Change) na trzy sposoby.
Zapraszam:
...
Cholercia.. jeszcze nie zdążyłem zbudować Muzykanta1 a tu już Muzykant2
Będzie co robić w wolnych chwilach
Pozdrawiam
Zapraszam:
...
Cholercia.. jeszcze nie zdążyłem zbudować Muzykanta1 a tu już Muzykant2

Będzie co robić w wolnych chwilach

Pozdrawiam
no proszę, a ja co kwartał piszę maile do producentów klawiatur sterujących, czemu w swoich produktach żałują parę dolarów na klawiaturkę numeryczną, do zmiany programów właśnie ..
- duże brava dla autora !
- duże brava dla autora !
technologie ..
- JankoMuzykant
- Kontakt:
W związku z przeorganizowaniem mojej strony informuję, że materiały za niedługo można będzie znaleźć wyłącznie pod adresem www.smialek.prv.pl (tam klikamy na górze, w link ''midi'')
[addsig]
[addsig]
Czy moznaby przystosowac oprogramowanie tego sterownika by wspolpracowal z Line6 Gearbox? Wyslalem odpowiedni email do autora ale autor milczy na razie...
[addsig]
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
Wszystko można, tylko pytanie: kto to zrobi!?!
EiS jest super! Pozdrawiam Redakcję!
- JankoMuzykant
- Kontakt:
Wywołany odpowiada :)
Opierając się o muzykanta 7 można coś takiego zrobić z wyświetlaczem lcd - po wybraniu ośmiu funkcji z tabeli komunikatów cc można zrobić sterownik pod ten konkretny efekt.
Jak już dostanę spis życzeń (znaczy się które funkcje wybrać - Line6 ma to wszystko ładnie zamapowane jako cc) to zrobię jeszcze jedną wersję.
[addsig]
Opierając się o muzykanta 7 można coś takiego zrobić z wyświetlaczem lcd - po wybraniu ośmiu funkcji z tabeli komunikatów cc można zrobić sterownik pod ten konkretny efekt.
Jak już dostanę spis życzeń (znaczy się które funkcje wybrać - Line6 ma to wszystko ładnie zamapowane jako cc) to zrobię jeszcze jedną wersję.
[addsig]
...Wywołany odpowiada :)
...
Ze swej strony postaram sie zastanowic co ja bym uwazal za potrzebne.. ale nie dzies bo troche jakby nie mam czasu
[addsig]
...
Ze swej strony postaram sie zastanowic co ja bym uwazal za potrzebne.. ale nie dzies bo troche jakby nie mam czasu

[addsig]
Witam!
Odgrzewam kotlet aby poinformowac, ze dogrzebalem sie do niezbyt dobrych informacji. Otoz Gearbox nie reaguje na komunikaty Program Change! I jest tyłek. Podstawowa funkcjonalnosc - przelaczanie programow jest niemozliwa do zrealizowania. Chyba, ze sie myle (pomijajac trick z SysEx)?
[addsig]
Odgrzewam kotlet aby poinformowac, ze dogrzebalem sie do niezbyt dobrych informacji. Otoz Gearbox nie reaguje na komunikaty Program Change! I jest tyłek. Podstawowa funkcjonalnosc - przelaczanie programow jest niemozliwa do zrealizowania. Chyba, ze sie myle (pomijajac trick z SysEx)?
[addsig]