Roland e66 - naprawa dynamiki klawiatury
witam
mam problem z kyboardem rolanda.
Przyciski na plycie czołowej da sie naprawić bo to kwestia nowych mikrostyków które w prawie kazdym elektronicznym dostanę.
Dokładnie chodzi mi o dynamike klawiatury, zużyła się guma (bez zbednych skojarzeń proszę) i trzeba nową wsadzić. Wie ktoś gdzie dostanę tą cześć odpowiedzialną za dynamike klawiszy?
mam problem z kyboardem rolanda.
Przyciski na plycie czołowej da sie naprawić bo to kwestia nowych mikrostyków które w prawie kazdym elektronicznym dostanę.
Dokładnie chodzi mi o dynamike klawiatury, zużyła się guma (bez zbednych skojarzeń proszę) i trzeba nową wsadzić. Wie ktoś gdzie dostanę tą cześć odpowiedzialną za dynamike klawiszy?
Re: Roland e66 - naprawa dynamiki klawiatury
...Wie ktoś gdzie dostanę tą cześć odpowiedzialną za dynamike klawiszy?...
Uuu
, w zasadzie tylko w serwisach. A może jest tylko brudna?
Uuu

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
to nie kwestia zabrudzenia-niestety:cry:
no trudno, dziękuję za odzew
no trudno, dziękuję za odzew
Kurcze... mam ten sam problem. Po prostu pękła. Tadeo jakbyś znalazł jakies dobre (czytaj niedrogie ) źródło to odezwij się. Liczę oczywiście na pomoc innych forumowiczów.
Pozdro.
Pozdro.
...Kurcze... mam ten sam problem. Po prostu pękła. Tadeo jakbyś znalazł jakies dobre (czytaj niedrogie ) źródło to odezwij się. Liczę oczywiście na pomoc innych forumowiczów.
Pozdro....
oo
wspólczuję
nie łatwo jest znaleźć żródło, wszyscy odsyłają do serwisu z dystrybutorem na czele
aha, ja bedziesz cos wiedział to też daj znać.
po co płacić 200pln za coś co mozna miec za niewiem, góra 20pln
Pozdro....
oo
wspólczuję
nie łatwo jest znaleźć żródło, wszyscy odsyłają do serwisu z dystrybutorem na czele
po co płacić 200pln za coś co mozna miec za niewiem, góra 20pln
oo
wspólczuję
po co płacić 200pln za coś co mozna miec za niewiem, góra 20pln...
Nie musisz płacic dla serwisu za naprawę możesz sam to zrobić jezeli czujesz sie na siłach. Poprostu kup częsci w serwisie i zrób sam, może bedzie taniej.
Kiedyś kupowałem calą górna obudowę w serwisie do rolanda e 36 opłacało sie bo sam wymieniłem.
Zapytać nie zaszkodzi..
Pozdrawiam, Sroka
wspólczuję
po co płacić 200pln za coś co mozna miec za niewiem, góra 20pln...
Nie musisz płacic dla serwisu za naprawę możesz sam to zrobić jezeli czujesz sie na siłach. Poprostu kup częsci w serwisie i zrób sam, może bedzie taniej.
Kiedyś kupowałem calą górna obudowę w serwisie do rolanda e 36 opłacało sie bo sam wymieniłem.
Zapytać nie zaszkodzi..
Pozdrawiam, Sroka

Nie jestem muzykiem, ale jestem na forum, bo lubię zadawać pytania!!!
- mr-hammond
Zapytać nie zaszkodzi..
Pozdrawiam, Sroka
...
To w serwisie sprzedają częsci ?
Kiedyś chciałem gumki do klawiszy to nie chciano sprzedac , gdyz gumka kosztuje "grosze" , a oni chcieli zarobić troszke więcej .
Chyba ze coś sie zmieniło ,ale chyba nie bo kolega miał problem z x5 i ta sama akcja , serwis tak , sprzedaz niestety nie .
Zapytać nie zaszkodzi..
Pozdrawiam, Sroka

To w serwisie sprzedają częsci ?
Kiedyś chciałem gumki do klawiszy to nie chciano sprzedac , gdyz gumka kosztuje "grosze" , a oni chcieli zarobić troszke więcej .
Chyba ze coś sie zmieniło ,ale chyba nie bo kolega miał problem z x5 i ta sama akcja , serwis tak , sprzedaz niestety nie .
Panowie, tylko skad bierze gumki serwis...Znajac odpowiedz na to pytanie pewnie nie bylo by problemu z ich zamowieniem...
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.
Zapytać nie zaszkodzi..
Pozdrawiam, Sroka

sroka, załatw mi te części, będę wdzięczny
pozdrawiam
- mr-hammond
...Panowie, tylko skad bierze gumki serwis...Znajac odpowiedz na to pytanie pewnie nie bylo by problemu z ich zamowieniem......
No własnie panowie z serwisu nie powiedzą bo tym samym zabiora sobie chlebek .Bo aby wymienic gumki w klawiszu to nie trzeba niewiadomo jakiej wiedzy.Wymieniasz całymi oktawami .
Jak by ktos miał jakieś dojscie :) to ja równiez chętnie poprosze o info :)
No własnie panowie z serwisu nie powiedzą bo tym samym zabiora sobie chlebek .Bo aby wymienic gumki w klawiszu to nie trzeba niewiadomo jakiej wiedzy.Wymieniasz całymi oktawami .
Jak by ktos miał jakieś dojscie :) to ja równiez chętnie poprosze o info :)