Korg 05RW - MSB i LSB banków brzmień....
Witam ,mam pytanie właściwie do posiadaczy modułu Korga 05 rw lub klawisza korg X5 , nie mam instrukcji do tego modułu ( kupiłem go na Allegro ) a potrzebuję pilnie wartości dla CC 0 ( bank MSB ) i CC32(bank LSB) dla banku brzmień General Midi oraz banku A. Podczas odtwarzania midów za pomocą tego modułu grają mi brzmienia banku A i muszę przepisać te dwa komunikaty ( CC 7 i 32 ) na właściwe. Szukałem tego w sieci ale niestety nie mogę znaleźć , z góry dziękuję za pomoc
Re: Korg 05RW - MSB i LSB banków brzmień....
...Witam ,mam pytanie właściwie do posiadaczy modułu Korga 05 rw lub klawisza korg X5 , nie mam instrukcji do tego modułu ( kupiłem go na Allegro ) a potrzebuję pilnie wartości dla CC 0 ( bank MSB ) i CC32(bank LSB) dla banku brzmień General Midi oraz banku A. Podczas odtwarzania midów za pomocą tego modułu grają mi brzmienia banku A i muszę przepisać te dwa komunikaty ( CC 7 i 32 ) na właściwe. Szukałem tego w sieci ale niestety nie mogę znaleźć , z góry dziękuję za pomoc...
w Cubase masz mapę programów.
Menu DEVICES --> MIDI DEvice Manager --> Install Device --> 05R W
Jak nie masz Cubase, to mogę Ci podesłać plik TXT z mapą barw.
Pozdro
Groover
w Cubase masz mapę programów.
Menu DEVICES --> MIDI DEvice Manager --> Install Device --> 05R W
Jak nie masz Cubase, to mogę Ci podesłać plik TXT z mapą barw.
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
....nie mam instrukcji do tego modułu ( kupiłem go na Allegro )
To jesteś podwójna gapa. O instrumencie na aukcji bez instrukcji można sobie bardzo brzydko pomyśleć, a na temat Twych umiejętności wyszukiwania jeszcze bardziej
Zajrzyj tam: X5 & X5D Download Page.
[addsig]
To jesteś podwójna gapa. O instrumencie na aukcji bez instrukcji można sobie bardzo brzydko pomyśleć, a na temat Twych umiejętności wyszukiwania jeszcze bardziej

Zajrzyj tam: X5 & X5D Download Page.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
......
dzięki
dzięki