Nie odpowiada na listy , na stronie oprócz info ze jest dystrybutorem nie ma cen , znajoma chce kupic kme-1 i nie wiemy czy kupic w niemczech czy czekać aż łaskawcy sie odezwa.
Ktoś ma informacje czy ten model bedzie w takich cenach jak u naszych sąsiadów ?
Pozdrawiam
Co z tym dystrybutorem Kurzweila ?
- mr-hammond
Re: Co z tym dystrybutorem Kurzweila ?
...Nie odpowiada na listy , na stronie oprócz info ze jest dystrybutorem nie ma cen , znajoma chce kupic kme-1 i nie wiemy czy kupic w niemczech czy czekać aż łaskawcy sie odezwa.
Ktoś ma informacje czy ten model bedzie w takich cenach jak u naszych sąsiadów ?
Pozdrawiam ...
Temat: Zrób sam
I co mamy niby osobiście i własnoręcznie w tym temacie zrobić?
Poch...ać się za Ciebie, czy za znajomą?
Pozdrawiam ...
Poch...ać się za Ciebie, czy za znajomą?
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
- mr-hammond
Poch...ać się za Ciebie, czy za znajomą?...
Nie drogi Pawiu , myslałem ze moze własnie Ty juz miałes doczynienia z ta firmą i rozwiejesz wątpliości czy oni są wiarygodni czy mam kupić u sąsiadów .
Chciałbym kupić w Polsce ale przeciez nigdzie nie ma . Chyba ze wiesz gdzie moge go dostac z gwarancją to bardzo prosze Ciebie o pomoc .
Poch...ać się za Ciebie, czy za znajomą?...

Nie drogi Pawiu , myslałem ze moze własnie Ty juz miałes doczynienia z ta firmą i rozwiejesz wątpliości czy oni są wiarygodni czy mam kupić u sąsiadów .
Chciałbym kupić w Polsce ale przeciez nigdzie nie ma . Chyba ze wiesz gdzie moge go dostac z gwarancją to bardzo prosze Ciebie o pomoc .
- mr-hammond
Przepraszam miało być oczywiscie Pewu .
...Przepraszam miało być oczywiscie Pewu ....
E... tam
. Jeśli pytasz o Music Info Sp. z o.o. (www.musicinfo.pl) to są wiarygodni. Choć, co gorsza, u nas jedyni
.
E... tam

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
- mr-hammond
Moduł potrzebuje kupic bardzo szybko i dlatego zalezało mi na kupnie w kraju , zupełnie nie rozumiem takiej dystrybucji . Odnosze wrażenie ze jeszcze nic nie mają a juz sie chwalą . Napisze do nich chyba po raz ostatni a potem juz zamówienie skierujemy do sąsiadów jeśli nie bedzie odpowiedzi z www.musicinfo.pl . Czy oni zawsze tak podchodzą do sprawy , czy trzeba poprostu wszystko osobiscie załatwiac ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam