Pianka akustyczna THOMANN

Jeśli masz pomysł jak usprawnić sprzęt lub pracę i chcesz się nim podzielić, pisz tutaj śmiało.
Awatar użytkownika
Meduz
Re: Pianka akustyczna THOMANN

Post autor: Meduz » czwartek 14 lut 2008, 10:15

...przeciez w pierwszym poscie jasno napisane, ze od 1 marca na stronie pojawi sie tresc :)

...
Jeśli to do mnie to odpisałem że u mnie też dziwnie chodzi.
Nie chodzi menu a to raczej nie problem z treścią
Poza tym jak już napisałem ta strona jest już od dłuższego czasu w sieci gdyż odnośnik do niej był na aukcjach wystawianych przez daną firmę.

Pozdrawiam
RME Fireface800 plus RME ADI 8 DS, IgsAudio: Gloobus, DT, 2972, 1176, 2176, S-Type Mix Buss Compressor, APS Aeon...

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » czwartek 14 lut 2008, 10:19

czasami jednak warto uwazniej nieco przeczytac ;)...
Faktycznie...Chory jestem, to chyba dlatego nie widzę... Czyli czekamy na rozwinięcie stronki!

Awatar użytkownika
oduck

Post autor: oduck » czwartek 14 lut 2008, 10:43

Nie chodzi menu a to raczej nie problem z treścią

chodzi chodzi, tylko wszedzie ta sama tresc (ktos zna lacine? :) )

niemniej czekam z niecierpliwoscia, bo mam problem z pokojem w domu spory, na szczescie tez zbiegiem okolicznosci w EiS jest artykul na ten temat, polecam, bo b. ciekawy
fan dobrego brzmienia ;)

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » czwartek 14 lut 2008, 10:52

niemniej czekam z niecierpliwoscia, bo mam problem z pokojem w domu spory, na szczescie tez zbiegiem okolicznosci w EiS jest artykul na ten temat, polecam, bo b. ciekawy...
Fakt, artykół w EiS jest udany i sporo rzeczy się dla mnie wyjaśniło. (Np., że mam do d... pokój ) Również polecam!

Awatar użytkownika
NoRd384

Post autor: NoRd384 » czwartek 14 lut 2008, 16:27

Loren Ipsum to generowany tekst który nie ma sensu i ma za zadanie pokazanie jak będzie wyglądał tekst w jakimś projekcie. Używają go wszyscy związani z projektowaniem (www), składem poligraficznym itp.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]

Awatar użytkownika
APAMA_acoustic

Post autor: APAMA_acoustic » wtorek 03 sie 2010, 16:31

Witam
Przepraszamy ale niesetety wskutek różnych perturbacji nasza strona nadal niedoczekała się wymiany
dodaliśy na niej aktualności
ale za to doczekalismy się naszego firmowego forum
oto jego adres
http:\\\\apamastudio.eu
tutaj można zadawać pytania dotyczące naszych materiałów i nie tylko.
oczywiście adres kontaktowy maila pawel@apama.pl jest aktualny w sprawie pomiarów lub mierników oraz aksresoriów mikrofonów można kierowac na adres do mnie wojtek@apama.pl
APAMA acoustic project - jesteśmy producentem i dystrybutorem ustroi akustycznych, mierników oraz wykonujemy pomiary akustyki studyjnej i środowiskowej

Awatar użytkownika
APAMA_acoustic

Post autor: APAMA_acoustic » poniedziałek 13 wrz 2010, 09:31

Zapraszamy strona gotowa www.apama.pl, forum firmowe apamastudio.eu.
[addsig]
APAMA acoustic project - jesteśmy producentem i dystrybutorem ustroi akustycznych, mierników oraz wykonujemy pomiary akustyki studyjnej i środowiskowej

ODPOWIEDZ