fajnie ze hula :) czy masz Pan jakies plany co do udostepnienia swojego projektu szerszej publicznosci ? jakas produkcja na zamowienie czy cus ? a moze kity do samodzielnego montazu ? poza tym - mam pytanko - gdzie kupic surowa obudowe do rack'a ? i za ile ? interesuje mnie tanie 1U i 2U..
...
noo, kitów raczej nie będę produkował ;) switcher jest troche skomplikowany, a i ja mam swoje wieloletnie elektroniczne "nawyki", które niekoniecznie sprzyjają produkcji seryjnej.. zresztą bardzo rzadko zdarza mi się robić dwa razy takie samo urządzenie.
Mogę natomiast zaprojektować switcher do dowolnego zestawu efektów/wzmacniaczy itd.
Pozdrawiam
Piter
Do tych co zrobili kontroler MIDI!
Re: Do tych co zrobili kontroler MIDI!
Pozdrawiam
Piter...
Mr Piter.. jeszcze jedna sprawa - znalazlem na Pana stronie stompboxy w ladnych metalowych obudowach - skad Pan ma te obudowy i po ile ?
[addsig]
Piter...
Mr Piter.. jeszcze jedna sprawa - znalazlem na Pana stronie stompboxy w ladnych metalowych obudowach - skad Pan ma te obudowy i po ile ?

[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
...
puszki Hammonda kupuje w TME, nie są tanie niestety.. ale do efektów idealne. Niektóre, do bardziej wymyślnych efektów, jak np ten sciągam z ELFY, jeszcze drożej i koszty przesyłki to ok 30pln:(, no ale oni jedyni je mają...
BTW pochwalę się moją nową konstrukcją:
TROLL
overdrive/distortion/amp simulator w jednym :)
Pozdrawiam
Piter

...
puszki Hammonda kupuje w TME, nie są tanie niestety.. ale do efektów idealne. Niektóre, do bardziej wymyślnych efektów, jak np ten sciągam z ELFY, jeszcze drożej i koszty przesyłki to ok 30pln:(, no ale oni jedyni je mają...
BTW pochwalę się moją nową konstrukcją:
TROLL
overdrive/distortion/amp simulator w jednym :)
Pozdrawiam
Piter
Tak, własnie musże się rozglądnąć za tym sitodrukiem. Ciekawe czy dało by się tą technologię wdrożyć w domowych warsztacikach?
Dłąoby się ja kiedyś robiłem to w dość prosty sposób.
Trzeba się udac do jakiejś małej poligrafii w której jest ploter tnący i wyciąc z folii samopprzylepnej szablon.
Naklejasz na obudowę i malujesz zależnie o d wielkości detali przy małych szcegółach lepszy jest pędzel. Przy dużych powierzchniach spray albo aerograf
pozdrawiam
Tak, własnie musże się rozglądnąć za tym sitodrukiem. Ciekawe czy dało by się tą technologię wdrożyć w domowych warsztacikach?
Dłąoby się ja kiedyś robiłem to w dość prosty sposób.
Trzeba się udac do jakiejś małej poligrafii w której jest ploter tnący i wyciąc z folii samopprzylepnej szablon.
Naklejasz na obudowę i malujesz zależnie o d wielkości detali przy małych szcegółach lepszy jest pędzel. Przy dużych powierzchniach spray albo aerograf
pozdrawiam
...Jaki jest orientacyjny koszt wycięcia kilkunastu wyrazów w folii o powierzchni np. A4?...
Ja płaciłem koło 6 PLN ale to zależy od punktu mają różne ceny.
Ja płaciłem koło 6 PLN ale to zależy od punktu mają różne ceny.
Robisz na samoprzylepnej tak jest najprościej bo sie nie rusz i sie dobrze trzyma