Po latach kupiłem znowu... Yamahe W7. Kupiłem, bo była jak nowa, nieużywana i b. tania. Chcę wymienić w niej wszystkie mikrostyki. Pamiętam jak wyglądały (takie na 4 nóżkach - dwie obcinałem i pasowało jak ulał), ale nie pamietam jak sie nazywają - (model, symbol). Pomóżcie, proszę, bo wygooglić tego nie mogę.
Yamaha W7 - mikrostyki (microswitch'e)
Re: Yamaha W7 - mikrostyki (microswitch'e)
Może być kłopot

Rozbierz dziewczę (Yamahe

[addsig]
...
Po latach kupiłem znowu... Yamahe W7. Kupiłem, bo była jak nowa, nieużywana i b. tania. Chcę wymienić w niej wszystkie mikrostyki. Pamiętam jak wyglądały (takie na 4 nóżkach - dwie obcinałem i pasowało jak ulał), ale nie pamietam jak sie nazywają - (model, symbol). Pomóżcie, proszę, bo wygooglić tego nie mogę....
Witaj elmuz1,
z tego co pamiętam znalazłem je w Wrocławiu. Przysłali mi w pudełku
zamówioną ilość. Chyba mam nawet fakturę, ale to mogę sprawdzić po niedzieli.
PS Sam będziesz wymieniał?
[addsig]
To żaden problem, trzeba mieć tylko dobrą odsysaczkę do cyny.
Nie pamiętam czy W7 miała już plytkę wielowarstwową, pamiętam tylko, że łatwo nie było

Może być kłopot .
Rozbierz dziewczę (Yamahe ), weź suwmiarke w rękę i zobacz co aktualnie z tego Ci spasuje: http://www.switronic.com.tw/?gclid=CKqL-p7W9J0CFUiCzAodK0U1Ig ...
----------
Dzięki, Preceli, poszukam tam - jest w czym wybierać :)
Witaj elmuz1,
z tego co pamiętam znalazłem je w Wrocławiu. Przysłali mi w pudełku
zamówioną ilość. Chyba mam nawet fakturę, ale to mogę sprawdzić po niedzieli.
PS Sam będziesz wymieniał? ...
------------------
Witaj, Walu ;)
Ja też pamiętam, ze zamawiałem (do starej W7) gdzieś we Wrocławiu, ale nie było z dwiema nóżkami, tylko z czterema. Jak już wspomniałem wyżej, po ucięciu dwóch (na skos) mikrostyki pasowały. Mam kumpla, dla którego takie rzeczy to bajka - robi je idealnie, łącznie z porządnym odsysaniem cyny :) Polecam jeżeli miałbyś coś do naprawiania :)
Walu, sprawdź w takim razie tę fakturę. Na czasie mi tak bardzo nie zależy - może być po niedzieli.
......Sam będziesz wymieniał?...
To żaden problem, trzeba mieć tylko dobrą odsysaczkę do cyny.
Nie pamiętam czy W7 miała już plytkę wielowarstwową, pamiętam tylko, że łatwo nie było ....
----------------------
Preceli jak zwykle - wie prawie wszystko :)
Wiesz, ja się na tym nie znam, ja jeno muzyk bidny jestem :) W każdym razie w mojej starej W7 gość wymieniał te mikrostyki jak by to robił codziennie :)
Walu, już jest po niedzieli :) Czy sprawdziłeś może jak nazywają się mikrostyki do Yamahy W7?