Witam.
Szukałem w necie i nie znalazłem, dlatego zwracam się do tych, którzy już je nabyli. Gdzie w naszym kochanym kraju można zakupić te monitory ?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Yamaha NS 10 studio - gdzie można dostać w Polsce ?
Re: Yamaha NS 10 studio - gdzie można dostać w Polsce ?
Od paru lat juz chyba nigdzie. Nie tylko u nas. W USA jeszcze dostaniesz z zapasow magazynowych.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...Od paru lat juz chyba nigdzie. Nie tylko u nas. W USA jeszcze dostaniesz z zapasow magazynowych....
FUCKu*wa ! :-/ tego się spodziewałem :-/
A czy istnieje jakaś alternatywa godna tych monitorów ?
Może ktoś mógłby porównać NS 10s do Rubicon R6a ?
Może ktoś mógłby porównać NS 10s do Rubicon R6a ?
- Alessandro
Jest kilka. Avantone Mix Cubes, Yamaha HS 80 po przestawieniu eq. Dużo zależy do czego defakto chcesz te głośniki? Jezeli chcesz je dla tego ze sa w co 2 studiu i traktujesz je jako chwyt reklamowy to nie ma alternatywy...przepadłes... jestes kolejna osoba ktora wpadla w sidla...Muuuusze to miec:D Jezeli nigdy nie pracowales na tych glosnikach ich zakup nie wydaje sie koniecznoscia. Kup dobre nowoczesne monitory studyjne i ciesz sie komfortem pracy z plaskim pasmem!
Jest kilka. Avantone Mix Cubes, Yamaha HS 80 po przestawieniu eq. Dużo zależy do czego defakto chcesz te głośniki? Jezeli chcesz je dla tego ze sa w co 2 studiu i traktujesz je jako chwyt reklamowy to nie ma alternatywy...przepadłes... jestes kolejna osoba ktora wpadla w sidla...Muuuusze to miec:D Jezeli nigdy nie pracowales na tych glosnikach ich zakup nie wydaje sie koniecznoscia. Kup dobre nowoczesne monitory studyjne i ciesz sie komfortem pracy z plaskim pasmem!
sprawdzałeś dokładnie na znanym portalu aukcyjnym?

...sprawdzałeś dokładnie na znanym portalu aukcyjnym?
...
rowniez radze sprawdzic ;) widzialem je ostatnio ;)

rowniez radze sprawdzic ;) widzialem je ostatnio ;)
- stevelukather
http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=yamaha+ns-10&category0=
jest ich troche,ale cena oscyluje ok 2 tys,ja mam HS 80 w domu,w studio NS 10 i zadnych bym nie sprzedal.
[addsig]
jest ich troche,ale cena oscyluje ok 2 tys,ja mam HS 80 w domu,w studio NS 10 i zadnych bym nie sprzedal.
[addsig]
...Witam.
Szukałem w necie i nie znalazłem, dlatego zwracam się do tych, którzy już je nabyli. Gdzie w naszym kochanym kraju można zakupić te monitory ?
...
Na ebay.com
...
Na ebay.com
Nie jestem muzykiem, ale jestem na forum, bo lubię zadawać pytania!!!
- Miłaszewski
...Od paru lat juz chyba nigdzie. Nie tylko u nas. W USA jeszcze dostaniesz z zapasow magazynowych....
gdzie?
[addsig]
gdzie?
[addsig]