Adaptacja akustyczna studia domowego
przy okazji - RoomEq
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: Adaptacja akustyczna studia domowego
...Ludzie!! Prawdziwy zbawiciel!! :) Stokrotne dzięki za ten program!...
Jak ja nie znosze javy!
Jak ja nie znosze javy!

...Jak ja nie znosze javy!
...
Dlaczego?...
Kilka powodow. Jezyk nowoczesny, niby sam dba o wiele rzeczy, nie trzeba zwalniac pamieci i takie tam, a wywoluje nieraz niekontrolowane sytuacje, np. powodujace nagle skoki obciazenia. Nacialem sie tyle razy na klopoty z aplikacjami w Java, ze nie lubie i nie moge sie przekonac na "tak".

Dlaczego?...
Kilka powodow. Jezyk nowoczesny, niby sam dba o wiele rzeczy, nie trzeba zwalniac pamieci i takie tam, a wywoluje nieraz niekontrolowane sytuacje, np. powodujace nagle skoki obciazenia. Nacialem sie tyle razy na klopoty z aplikacjami w Java, ze nie lubie i nie moge sie przekonac na "tak".
- peter_laut
Troszke odbiegajac od teamtu wygluszenia :)
http://www.musiccenter.pl/?mod=item&g1=6&g2=38&g3=108&id=2023
co sadzicie na temat tej karty
http://www.musiccenter.pl/?mod=item&g1=6&g2=38&g3=108&id=2023
co sadzicie na temat tej karty

muzyka to cale moje zycie :)
czy jest sens bawić się w jakąkolwiek adaptację akustyczną w pokoju na poddaszu, gdzie ściany są z rigipsów (płyt gipsowo-kartonowych)?
Regipsy odpadają, już lepiej płyty włóknowo-gipsowe.
..:: Yaseck ::..
...czy jest sens bawić się w jakąkolwiek adaptację akustyczną w pokoju na poddaszu, gdzie ściany są z rigipsów (płyt gipsowo-kartonowych)?
...
chodzi mi o to, ze mam pokoj, w ktorym sciany juz takie SĄ. czy jest jakikolwiek sens zeby cos z tym kombinowac?
...
chodzi mi o to, ze mam pokoj, w ktorym sciany juz takie SĄ. czy jest jakikolwiek sens zeby cos z tym kombinowac?
_________
tomek
tomek
co znaczy dopadaja?????
jak sie nie ma mozliwosci to sie z tego robi - tylko musi byc sztywno i dobrze wytlumione - ale nalezy pamietac ze wpada w wibracje i nie ma zbyt wiele masy
ja tego KG bym dodatkowo wygluszyl ale postaral sie by dzwiek padajacy z monitorow padal na sciane z betonu nie z KG
jak sie nie ma mozliwosci to sie z tego robi - tylko musi byc sztywno i dobrze wytlumione - ale nalezy pamietac ze wpada w wibracje i nie ma zbyt wiele masy
ja tego KG bym dodatkowo wygluszyl ale postaral sie by dzwiek padajacy z monitorow padal na sciane z betonu nie z KG