Najlepszy plugin do zmiany tempa?

Jeśli masz pomysł jak usprawnić sprzęt lub pracę i chcesz się nim podzielić, pisz tutaj śmiało.
WG
Re: Najlepszy plugin do zmiany tempa?

Post autor: WG » sobota 17 lut 2007, 01:34

...zalezy, co rozumiemy przez 'dosyc niedawno'
pierwszy raz uzylem SoundShiftera chyba ze dwa, jesli nie trzy lata temu
...
raczej jednak trzy lata temu, zwazywszy, ze na KVR dyskusje na temat SounShiftera siegaja drugiej polowy 2003r. - wiec jednak nie jest to taki nowy zestaw wtyczek ...
No to mam niezłe zaległości Asortyment ich wtyczek jest tak ogromny, że o niektórych dowiaduję się na nowo

A "po drodze" nie nastąpiły jakieś "zmiany technologiczne" w algorytmie SoundShifter-a, bo znasz ją od pierwszej wersji ?

Awatar użytkownika
tigergold

Post autor: tigergold » sobota 17 lut 2007, 18:11

W lutym 2004 testowałem wtyczki Waves'a. Albo to cudeńko ominąłem jakimś cudem albo nie wzbudziła mojego zainteresowania. Naprawdę nie wiem.

[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>

Awatar użytkownika
oduck

Post autor: oduck » sobota 17 lut 2007, 18:15

polecam wyprobowanie algorytmu pod nazwa Radius, zawartego w Sonarze badz tez mozliwym do dokupienia do Logica. Dziala bardzo zacnie, i traktuje odpowiednio rozne materialy dzwiekowe (mowa, perkusja, mix, itp - wszystko do ustawienia)

fan dobrego brzmienia ;)

ODPOWIEDZ