Czesc,
czy orientuje sie ktos moze gdzie (i czy) mozna dostac potencjometry ala joystick w "starych" Korgach??
Zamiast gałek - joystick (jak w Korgach)
Analogi i cyfry fajne są 

Re: Zamiast gałek - joystick (jak w Korgach)
...Czesc,
czy orientuje sie ktos moze gdzie (i czy) mozna dostac potencjometry ala joystick w "starych" Korgach?? ...
to były 2 zwykłe potencjometry obrotowe + drążek
Pozdr
czy orientuje sie ktos moze gdzie (i czy) mozna dostac potencjometry ala joystick w "starych" Korgach?? ...
Pozdr
eis, eis, baby!
Pozdr...
mniej wiecej wiem jak to wyglądało, ale czy jest szansa gdzieś kupić gotowy moduł zamiast samemu to konstruować??? chciałem podmienić kilka potencjometrów w swoim kontrolerze
Pozdr...
mniej wiecej wiem jak to wyglądało, ale czy jest szansa gdzieś kupić gotowy moduł zamiast samemu to konstruować??? chciałem podmienić kilka potencjometrów w swoim kontrolerze

Analogi i cyfry fajne są 

m/in Elfa sprzedaje takie, ale uprzedzam, że drogie toto jest.
...m/in Elfa sprzedaje takie, ale uprzedzam, że drogie toto jest....
ewentualnie można za grosze (5-10PLN) kupić na allegro stary joystick analogowy i z niego wziąć taki moduł.
ewentualnie można za grosze (5-10PLN) kupić na allegro stary joystick analogowy i z niego wziąć taki moduł.
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...
......m/in Elfa sprzedaje takie, ale uprzedzam, że drogie toto jest....
ewentualnie można za grosze (5-10PLN) kupić na allegro stary joystick analogowy i z niego wziąć taki moduł....
Dzieki za odpowiedz :) tego wlasnie szukalem - Elfa ma najtansze po ok 44 zł... duzo, ale z drugiej strony ile frajdy
Jak zrobie to co planuje to sie pochwale :)
pozdrawiam
kuba
ewentualnie można za grosze (5-10PLN) kupić na allegro stary joystick analogowy i z niego wziąć taki moduł....
Dzieki za odpowiedz :) tego wlasnie szukalem - Elfa ma najtansze po ok 44 zł... duzo, ale z drugiej strony ile frajdy

pozdrawiam
kuba
Analogi i cyfry fajne są