Właśnie ściągnąłem demo PSP 608 MultiDelay w celu przyjrzenia się mu bliżej.
Wygląd - imponujący, mam nadzieję na adekwatne do tego wyglądu wrażenia słuchowe.
Jestem pełen uznania dla tych Gości.
Jeśli jednak mogę coś im zaproponować to głęboką refleksję nad grafiką starszych programów - infantylną, bez smaku i klasy godnej brzmieniu i możliwościom programów, przypominającej raczej amatorskie programy freewareowe, bez spójnej koncepcji (jak np. w przypadku Waves). Słowem: świetny produkt w fatalnym opakowaniu.
A piszę to wyłącznie z życzliwości. Myślę, że da się coś z tym zrobić.
Pozdrawiam.
Nowy produkt PSP
Re: Nowy produkt PSP
ee tam.. jest masa dobrych programow w srednim opakowaniu.. ale to nic nie szkodzi.. raczej na tym etapie nikt nie bedzie mial za priorytet "ogladanie" muzyki..
the Sun Personality
Zgadzam się z JM w całej rozciągłości. Firma PSP dopiero od niedawna zaczęła robić ładne, a nie tylko dobrze brzmiące wtyczki. Oczywiście wygląd jest drugorzędny, ale jeżeli wszystkie gałeczki i suwaczki są logicznie poukładane, do tego najważniejsze są podkreślone rozmiarem bądź kolorem, to na takim efekcie pracuje się znacznie lepiej niż na pluginie z kilkunastoma identycznymi i niewyraźnie podpisanymi gałkami.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
www.myspace.com/pchelki
Panowie !!!!!!!!!
Dobrze brzmiące ? to chyba za mało powiedziane.
Wtyczki PSP to są dłuta dla zaawansowanych rzeżbiarzy.
Dobrze brzmiące ? to chyba za mało powiedziane.
Wtyczki PSP to są dłuta dla zaawansowanych rzeżbiarzy.
... Oczywiście wygląd jest drugorzędny...
Nic nie jest drugorzędne na tych poziomach komercji.
...
Jasne, ale jakoś łatwiej jest mi sobie wyobrazić, że jakaś firma wypuszcza program z niedopracowanym interface'm, ale dobrze brzmiący, niż odwrotnie.
...
Jasne, ale jakoś łatwiej jest mi sobie wyobrazić, że jakaś firma wypuszcza program z niedopracowanym interface'm, ale dobrze brzmiący, niż odwrotnie.
www.myspace.com/pchelki
...... Oczywiście wygląd jest drugorzędny...
...
To jest fakt.
...
To jest fakt.
Pytanie nie na temat, ale czy kupując produkty PSP, w zestawie jest manual w ojczystym języku?
...Pytanie nie na temat, ale czy kupując produkty PSP, w zestawie jest manual w ojczystym języku?...
Manual jest w ojczystym języku manuali, czyli angielskim.
Chyba, że poszukujesz instrukcji...
Chyba, że poszukujesz instrukcji...
Leff - Szczecin
......Pytanie nie na temat, ale czy kupując produkty PSP, w zestawie jest manual w ojczystym języku?...
Chyba, że poszukujesz instrukcji......
A wlasnie ,czemu nierobia na polskie po polsku .Inne firmy to nawet w kilku jezykach przygotowuja produkty a nasza ma nas w d..... ,a moze za duzo roboty z tym ?
Chyba, że poszukujesz instrukcji......
A wlasnie ,czemu nierobia na polskie po polsku .Inne firmy to nawet w kilku jezykach przygotowuja produkty a nasza ma nas w d..... ,a moze za duzo roboty z tym ?
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.