Michael Brecker potrzebuje pomocy..

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Kuma
Kontakt:
Michael Brecker potrzebuje pomocy..

Post autor: Kuma » poniedziałek 22 sie 2005, 14:42

Hm.. jeden z najwybitniejszych trembaczy na tej planecie potrzebuje dawcy szpiku kostnego. Jego małżonka umieściła list z prośbą do wszystkich, którzy chcieliby pomóc, miedzy innymi na Northern Sound Source Forum

Z tego, co napisała małżonka, nikt z rodziny muzyka niestety nie może być dawcą. To tyle, reszta w obszernym liscie na wskazanym forum.

Znajomość angielskiego raczej potrzebna.

Co za czasy, cholera
[addsig]
bębniarz

Awatar użytkownika
Szymfonia

Re: Michael Brecker potrzebuje pomocy..

Post autor: Szymfonia » poniedziałek 22 sie 2005, 16:48

...Hm.. jeden z najwybitniejszych trembaczy na tej planecie potrzebuje dawcy szpiku kostnego. Jego małżonka umieściła list z prośbą do wszystkich, którzy chcieliby pomóc, miedzy innymi na Northern Sound Source Forum

Z tego, co napisała małżonka, nikt z rodziny muzyka niestety nie może być dawcą. To tyle, reszta w obszernym liscie na wskazanym forum.

Co za czasy, cholera

...

To raczej saksofonista nie trębacz, o ile się orientuję
Gram na gitarze elektroakustycznej. Mam domowe studio. Używam FW 410 i Sonara 2.1. Pracuje zawodowo w zupełnie innej branzy.

Awatar użytkownika
Kuma
Kontakt:

Post autor: Kuma » poniedziałek 22 sie 2005, 19:23

To raczej saksofonista nie trębacz, o ile się orientuję...

Oczywiście że masz rację. Byłem jakiś czas temu na koncercie Randy'ego - trembacza no i brata wyżej wymienionego przy okazji. Nie wiem dlaczego, czytając ten list miałem tamtego przed oczami. Mea culpa.

pozdr
bębniarz

Awatar użytkownika
Kuma
Kontakt:

Post autor: Kuma » poniedziałek 22 sie 2005, 20:58

I jeszcze ten trEMbacz.. Słaby dzień dzisiaj miałem.
bębniarz

Awatar użytkownika
tomsfactory

Post autor: tomsfactory » wtorek 23 sie 2005, 12:30

...Hm.. jeden z najwybitniejszych trembaczy na tej planecie potrzebuje dawcy szpiku kostnego. Jego małżonka umieściła list z prośbą do wszystkich, którzy chcieliby pomóc, miedzy innymi na Northern Sound Source Forum

Co za czasy, cholera

...

Preferowany dawca to Żyd.

Błękitna krew czy co?

ODPOWIEDZ