Już działa eBay.pl
www.ebay.pl juz działa , niestety mało co tam jest , lecz mozna licytowac towary na całym swiecie :) system przelicza ceny na złotowki.
Re: Już działa eBay.pl
...Oficjalnie ma ruszyc jutro. Tak dziś w telewizorni mówili.
...
Allegro powiedziało, że się nie boi...
...
Allegro powiedziało, że się nie boi...

... www.ebay.pl juz działa , niestety mało co tam jest , lecz mozna licytowac towary na całym swiecie :) system przelicza ceny na złotowki. ...
Ale mowiac szczerze Allegro wydaje mi sie bardziej przejzyste , nie wiem moze to kwestia przyzwyczajenia , No ale E-bay to cały swiat :) no i narazie niema opłat za wystawianie . ale i niema praktycznie co kupowac.
Ale mowiac szczerze Allegro wydaje mi sie bardziej przejzyste , nie wiem moze to kwestia przyzwyczajenia , No ale E-bay to cały swiat :) no i narazie niema opłat za wystawianie . ale i niema praktycznie co kupowac.
...Link 1
Link 2...
Monter, sprzedajesz czerstwe bułeczki, toż my o tym wiemy. Natomiast MediaLink chyba nie wie, ze ma do du.y webmastera.
[addsig]
Link 2...
Monter, sprzedajesz czerstwe bułeczki, toż my o tym wiemy. Natomiast MediaLink chyba nie wie, ze ma do du.y webmastera.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
...kto Wy...?
Ano My!
...Bo ja np. się dowiedziałm 2h temu...
Nie bądź śmieszny, bądź masz pecha. Artykuł "eBay weźmie Polskę szturmem?" nadano: 2005-04-11; o godzinie 21:12:51. A od prawie miesiąca szumiały już o tym wszystkie wierzby w Parku Łazienkowskim. Pewnie w innych także
[addsig]
Ano My!
...Bo ja np. się dowiedziałm 2h temu...
Nie bądź śmieszny, bądź masz pecha. Artykuł "eBay weźmie Polskę szturmem?" nadano: 2005-04-11; o godzinie 21:12:51. A od prawie miesiąca szumiały już o tym wszystkie wierzby w Parku Łazienkowskim. Pewnie w innych także

[addsig]
...
No i co z tego ze szumiały
jak nic z tego szumu nie wynikało , Master podał to do ogonej wiadomosci , a szum wierzb juz dawno ucichł .

...
No i co z tego ze szumiały

- mr-hammond
Rewelacja , chociaz z drugiej strony ostatnio miałem sytuacje na ebay.com ze po wygraniu aukcji sprzedający nie chciał i nie sprzedał mi towaru tylko dla tego że jestem Polakiem .
Cóż sami zapracowalismy sobie na taka opinie , ale tak ogólnie to ebay fajny jest
Cóż sami zapracowalismy sobie na taka opinie , ale tak ogólnie to ebay fajny jest

...No i co z tego ze szumiały
jak nic z tego szumu nie wynikało , Master podał to do ogonej wiadomosci , a szum wierzb juz dawno ucichł ....
Zupełnie nie rozumię o do czego "pijesz", ale niech tam
[addsig]

[addsig]
......No i co z tego ze szumiały
jak nic z tego szumu nie wynikało , Master podał to do ogonej wiadomosci , a szum wierzb juz dawno ucichł ....
...
Etam, napijmy sie ........ chociaz jakos graficznie wole Allegro ,

...
Etam, napijmy sie ........ chociaz jakos graficznie wole Allegro ,
......
bez ceregieli zalogowalem sie na niemieckim ebayu - wiec jak uruchomia pejpala to zacznie sie kupowanie...oj zacznie :)
[addsig]
bez ceregieli zalogowalem sie na niemieckim ebayu - wiec jak uruchomia pejpala to zacznie sie kupowanie...oj zacznie :)
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)