Od dłuższego czasu zastanawiałem się, jak tu zdobyć poważniejsze doświadczenie realizatorskie. Wymyśliłem, że mógłbym "zaciągnąć" się do jakiegoś studia jako wolnotariusz - pracować za friko z tą korzyścią, że uczyłbym się u boku profesjonalnego realizatora.
Jak myślicie - wziął by mnie ktoś na praktykę?
Mam wyobraźnię muzyczną, chęć do nauki, znam podstawy tego fachu.
Mieszkam pod Opolem, więc zastanawiam się nad tym, aby pójść do radia Opole, do p. Anrzeja Czubińskiego i przedstawić mu taką propozycję. Pytanie: czy On wogóle będzie chciał ze mną gadać?..
(obawiam się tylko jednej rzeczy - że jakby już mnie wzięli do jakiegoś studia, to - zamiast mnie czegoś nauczyć - wysyłaliby mnie ciągle po papierosy do kiosku itp. A mnie to nie urządza, bo ja się chcę czegoś nauczyć)
Wolnotariat w studio nagraniowym - co o tym sądzicie?
I'm representin' all the Whiteman's for across the world!!!!!
Re: Wolnotariat w studio nagraniowym - co o tym sądzicie?
Świetny pomysł! Ja właśnie jutro zaczynam drugą w kolejności praktykę w studiu nagraniowym. Skierowanie dostałem z biura karier na uczelni. Co najśmieszniejsze jestem na trzecim roku... politologii.
Pozdrawiam i życzę owocnych poszuikiwań!
Pozdrawiam i życzę owocnych poszuikiwań!
zastanawiam się nad tym, aby pójść do radia Opole, do p. Anrzeja Czubińskiego i przedstawić mu taką propozycję. Pytanie: czy On wogóle będzie chciał ze mną gadać?..
...zapytaj....
...zapytaj....
...Od dłuższego czasu zastanawiałem się, jak tu zdobyć poważniejsze doświadczenie realizatorskie. Wymyśliłem, że mógłbym "zaciągnąć" się do jakiegoś studia jako wolnotariusz - pracować za friko z tą korzyścią, że uczyłbym się u boku profesjonalnego realizatora.
Jak sam nie spytasz, to sie nie dowiesz. Osobiscie uwazam, ze gdyby Ci sie udalo, zdziwilbym sie. No bo jesli jeszcze nie mozesz byc samodzielnym pracownikiem, to bedzie Cie musial ktos uczyc. A za nauki raczej trza placic...
No ale jak Ci sie uda, koniecznie sie pochwal!
Jak sam nie spytasz, to sie nie dowiesz. Osobiscie uwazam, ze gdyby Ci sie udalo, zdziwilbym sie. No bo jesli jeszcze nie mozesz byc samodzielnym pracownikiem, to bedzie Cie musial ktos uczyc. A za nauki raczej trza placic...
No ale jak Ci sie uda, koniecznie sie pochwal!

...Od dłuższego czasu zastanawiałem się, jak tu zdobyć poważniejsze doświadczenie realizatorskie. Wymyśliłem, że mógłbym "zaciągnąć" się do jakiegoś studia jako wolnotariusz ...
Z całym szacunkiem, ale chyba jako "wolontariusz"..
Z całym szacunkiem, ale chyba jako "wolontariusz"..
"Hello" czy "heloł" ? Wybór należy do Ciebie:)