Wolnotariat w studio nagraniowym - co o tym sądzicie?

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Whiteman
Wolnotariat w studio nagraniowym - co o tym sądzicie?

Post autor: Whiteman » niedziela 17 kwie 2005, 23:16

Od dłuższego czasu zastanawiałem się, jak tu zdobyć poważniejsze doświadczenie realizatorskie. Wymyśliłem, że mógłbym "zaciągnąć" się do jakiegoś studia jako wolnotariusz - pracować za friko z tą korzyścią, że uczyłbym się u boku profesjonalnego realizatora.

Jak myślicie - wziął by mnie ktoś na praktykę?

Mam wyobraźnię muzyczną, chęć do nauki, znam podstawy tego fachu.

Mieszkam pod Opolem, więc zastanawiam się nad tym, aby pójść do radia Opole, do p. Anrzeja Czubińskiego i przedstawić mu taką propozycję. Pytanie: czy On wogóle będzie chciał ze mną gadać?..

(obawiam się tylko jednej rzeczy - że jakby już mnie wzięli do jakiegoś studia, to - zamiast mnie czegoś nauczyć - wysyłaliby mnie ciągle po papierosy do kiosku itp. A mnie to nie urządza, bo ja się chcę czegoś nauczyć)
I'm representin' all the Whiteman's for across the world!!!!!

Awatar użytkownika
alius

Re: Wolnotariat w studio nagraniowym - co o tym sądzicie?

Post autor: alius » niedziela 17 kwie 2005, 23:22

Świetny pomysł! Ja właśnie jutro zaczynam drugą w kolejności praktykę w studiu nagraniowym. Skierowanie dostałem z biura karier na uczelni. Co najśmieszniejsze jestem na trzecim roku... politologii.

Pozdrawiam i życzę owocnych poszuikiwań!

paul

Post autor: paul » poniedziałek 18 kwie 2005, 01:39

zastanawiam się nad tym, aby pójść do radia Opole, do p. Anrzeja Czubińskiego i przedstawić mu taką propozycję. Pytanie: czy On wogóle będzie chciał ze mną gadać?..

...zapytaj....

Awatar użytkownika
mel

Post autor: mel » poniedziałek 18 kwie 2005, 02:54

...Od dłuższego czasu zastanawiałem się, jak tu zdobyć poważniejsze doświadczenie realizatorskie. Wymyśliłem, że mógłbym "zaciągnąć" się do jakiegoś studia jako wolnotariusz - pracować za friko z tą korzyścią, że uczyłbym się u boku profesjonalnego realizatora.

Jak myślicie - wziął by mnie ktoś na praktykę?

Jak sam nie spytasz, to sie nie dowiesz. Osobiscie uwazam, ze gdyby Ci sie udalo, zdziwilbym sie. No bo jesli jeszcze nie mozesz byc samodzielnym pracownikiem, to bedzie Cie musial ktos uczyc. A za nauki raczej trza placic...

No ale jak Ci sie uda, koniecznie sie pochwal!

Awatar użytkownika
Tookeetoo

Post autor: Tookeetoo » poniedziałek 18 kwie 2005, 07:46

...Od dłuższego czasu zastanawiałem się, jak tu zdobyć poważniejsze doświadczenie realizatorskie. Wymyśliłem, że mógłbym "zaciągnąć" się do jakiegoś studia jako wolnotariusz ...

Z całym szacunkiem, ale chyba jako "wolontariusz"..
"Hello" czy "heloł" ? Wybór należy do Ciebie:)

ODPOWIEDZ