Mam po prostu perelke z tego testu, cytuje:
"nie wspominajac juz o górnym zakresie przenoszonych czestotliwosci, ktorey dla trybu 24/48 dochodzi do 40KHz"
Naprawde mam nadzieje ze to tylko chochlik drukarski, bo inaczej chyba przestane kupowac EiS.
[addsig]
Test SB Audigy Notebook w EiS
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Re: Test SB Audigy Notebook w EiS
...Mam po prostu perelke z tego testu, cytuje:
"nie wspominajac juz o górnym zakresie przenoszonych czestotliwosci, ktorey dla trybu 24/48 dochodzi do 40KHz"
Naprawde mam nadzieje ze to tylko chochlik drukarski, bo inaczej chyba przestane kupowac EiS.
...
Na wykresie (z płytki) faktycznie pasmo przenoszenia tego interfejsu dla 24/48 jak byk kończy się na ok 36 KHz, natomiast dla 24/96 na 22-23... Coś tu faktycznie jest pokopane :)
...
Na wykresie (z płytki) faktycznie pasmo przenoszenia tego interfejsu dla 24/48 jak byk kończy się na ok 36 KHz, natomiast dla 24/96 na 22-23... Coś tu faktycznie jest pokopane :)
niezłe jaja - pewnie zostanie to wyjaśnione .... mam nadzieję 

Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)
Cytowane zdanie wyraza tylko to, co widać na pomiarze RMAA (zamieszczonym zreszta na plycie)...
TW
TW